Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Speranţa moare ultima!" Mesajul căpitanului FCSB înainte de finala campionatului: "Am făcut multe greşeli în acest sezon"

"Speranţa moare ultima!" Mesajul căpitanului FCSB înainte de finala campionatului: "Am făcut multe greşeli în acest sezon"

Superliga

Comentarii

Titlul în Liga 1, sezonul 2017-2018, se decide pe Telekom Sport, duminică seară, de la 20:45! Toate partidele din play-off - CFR - Viitorul, FCSB - Astra şi CSM Poli Iaşi - CS U Craiova - se joacă în paralel şi sunt LIVE pe posturile Telekom Sport!

Florin Tănase spune că el şi colegii săi vor spera până în ultima secundă că pot cuceri titlul în Liga 1, dar recunoaşte că şansele sunt minime. Tănase a vorbit şi despre greşelile comise de jucătorii FCSB în acest sezon.

"Speranţa moare ultima. Avem o mică şansă şi putem profita de un eventual pas greşit al celor de la CFR.

Nu suntem la mâna noastră şi e normal să ne gândim că doar cu mult noroc am putea să câştigăm titlul. Ne doream să luăm campionatul, dar de la anul nu trebuie să mai facem greşelile de anul acesta şi e important să ne calificăm în cupele europene.

Sunt foarte multe greşeli (n.r. făcute), începând de la atitudinea avută în mai multe meciuri. Eu zic că aici a fost problema!

Nu a fost presiune pe noi. La Steaua e presiune meci de meci, e presiunea rezultetelor pentru că este cea mai bună echipă din România şi toţi îşi doresc să câştigăm meci de meci. Dar nu a fost o presiune foarte mare. Cât despre CFR, cu siguranţă vor avea un meci greu cu Viitorul deoarece Viitorul joacă ofensiv, iar ei sunt obligaţi să câştige. Părerea mea e că nu le va fi usor.

Am încredere în primul rând în domnul Hagi. Ştiu cum îi motiveaza la fiecare meci. Îşi doreşte să câştige fiecare meci şi va merge să ia toate cele trei puncte, nu să facă un egal.

Nu ne sperie (n.r. prima Astrei). Şi noi am avut primă de 150.000 de euro cu Sporting şi nu am reuşit să o luăm
", a declarat Florin Tănase într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: tanaseflorin tanasefcsbcfrtitluastra 

viewscnt
Articole similare