Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Statistica asta le dă fiori roş-albaştrilor! Craiova, peste FCSB într-o zonă decisivă. Cine va fi cel mai scump jucător de pe teren

Statistica asta le dă fiori roş-albaştrilor! Craiova, peste FCSB într-o zonă decisivă. Cine va fi cel mai scump jucător de pe teren

FCSB

Comentarii

Duminică, de la 21:00, Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei din Liga I. Cele două rivale au început deja să-şi compare forţele înaintea confruntării de pe ”Ion Oblemenco”.

Gigi Becali este disperat să găsească un mijlocaş central capabil să facă ambele faze şi asta se simte. Într-o comparaţie legată strict de zona mijlocaşilor, FCSB pierde în mod clar duelul cu Universitatea Craiova.

Oltenii au mai multă consistenţă şi... mai multă valoare. Site-urile de specialitate arată că zona de mijloc a FCSB-ului valorează aproape şase milioane de euro, asta în timp ce linia mediană a lui Devis Mangia e cotată la peste opt milioane de euro.

De la mijlocul terenului se poate face şi diferenţa într-un derby care se anunţă extrem de echilibrat. Pintilii e out de la FCSB, în timp ce Craiova nu se poate baza pe suspendatul Cicâldău.

În poartă, în defensivă şi în atac, valoarea fotbaliştilor de la FCSB este mult superioară Craiovei. Totuşi, în zona financiară, ”leii” se pot lăuda cu ceva. Mitriţă, la trei milioane de euro, va fi cel mai scump fotbalist de pe teren în derby-ul de duminică.

Afla mai multe despre: craiovafcsbliga 1derby,  

viewscnt
Articole similare