Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua l-a emoţionat pe Lăcătuş cu vestea retragerii numărului său: ”Mi-a venit să zâmbesc, dar şi să plâng”

Steaua l-a emoţionat pe Lăcătuş cu vestea retragerii numărului său: ”Mi-a venit să zâmbesc, dar şi să plâng”

Steaua

Comentarii

Steaua Bucureşti a anunţat retragerea numărului 7, purtat de Lăcătuş, spre uimirea fostului jucător din Ghencea.

Cu numărul 7 pe spate, Marius Lăcătuş a făcut istorie cu Steaua. 10 titluri, şase Cupe, trei Supercupe ale României, o Supercupă a Europei şi, cel mai important, o Ligă a Campionilor, fostul atacant are un palmares incredibil cu formaţia din Ghencea, tot dobândit cu legendarul număr 7 pe tricou.

Unul dintre jucătorii emblematici din istoria echipei, Lăcătuş nu fusese onorat cu adevărat până acum, astfel că clubul armatei a decis să îi retragă numărul înaintea sezonului 2021/2022, spre surprinderea fostului atacant. Acesta a dezvăluit că a aflat din presă de decizia CSA-ului şi că a fost incredibil de emoţionat de anunţ.

Steaua l-a emoţionat pe Lăcătuş cu vestea retragerii numărului său

”A fost şi pentru mine o surpriză totală să aflu că se va retrage tricoul meu, cu numărul 7. Nu ştiam. Am aflat de la televizor. Sincer, parcă mi-a venit să zâmbesc, dar şi să plâng. Au fost sentimente amestecate. Nu aş fi reuşit eu singur toate acele performanţe, fără colegii mei.

E un sentiment de mândrie, dar şi de uşoară tristeţe, să vezi că ţi se retrage tricoul. Parcă e un alt sfârşit. Eu cred că poate ar fi trebuit să fie retrase toate tricourile celor de la Sevilla, de la Monte Carlo, pentru că împreună am reuşit toate acele performanţe.

Ştiu că acum purta acest tricoul cu numărul 7 Florin Răsdan. Sper să nu se supere pe mine. Nu am avut nicio implicare, nu am bătut vreodată vreun apropo ca să se facă asta. E clar că a fost un cumul de factori, conducerea clubului, suporterii. Nu a decis o persoană asta”, a declarat Marius Lăcătuş, pentru GSP.

Anunţul oficial despre retragerea numărului lui Lăcătuş va avea loc la inaugurarea noului stadion, pe 7 iulie. Atunci, Steaua va disputa un amical în compania lui OFK Belgrad, formaţie cu care fusese inaugurat şi vechiul stadion din Ghencea.

Afla mai multe despre: steauasteaua bucureşticsa steauamarius lăcătuşretragere număr lăcătuş 

viewscnt
Articole similare