Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip va continua să joace în Liga 1: ”A luat o decizie inteligentă”

Steliano Filip va continua să joace în Liga 1: ”A luat o decizie inteligentă”

Dinamo București

Comentarii

Steliano Filip va continua în Liga 1 după ce şi-a manifestat în mai multe rânduri dorinţa de a pleca de la Dinamo.

Steliano Filip a revenit în urmă cu un an la Dinamo, dar în acest sezon şi-a manifestat dorinţa de a pleca, mai ales după ce a intrat în conflict cu galeria.

Fundaşul în vârstă de 27 de ani şi-a argumentat decizia prin faptul că nu mai face faţă presiunii care există la Dinamo, o echipă care ar putea retrograda.

Steliano Filip va continua în Liga 1. Stoican: ”O să aibă un program separat”

Între timp, Steliano Filip a revenit la sentimente mai bune. Fundaşul stânga a decis să continue la Dinamo, dar este în urmă cu pregătirea fizică.

Flavius Stoican susţine că i-a pregătit un program special pentru a-şi reintra în formă şi că va apela la el atunci când ca fi cazul:

”Steliano Filip, la momentul acesta, o să aibă un program separat pentru că a pierdut foarte mult în ultima perioadă. Atunci când el din punct de vedere mental şi vreau să subliniez, din punct de vedere menta şi fizic va fi apt şi Dinamo va avea nevoie de el, cu siguranţă va fi în teren”, a spus Flavius Stoican.

Florin Răducioiu, team-managerul lui Dinamo, susţine că Steliano Filip a luat cea mai bună decizie pentru cariera sa atunci când a ales să continue la Dinamo.

”Îmi pare bine că Stealiano Filip a luat o decizie inteligentă de a reveni în grupă şi să fie folositor lui Dinamo. Avem nevoie de el, ne mai aşteaptă 5 meciuri din acest sezon regulat, după care vor urma aceste finale, le numesc eu, din playout”, Florin Răducioiu.

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur şi simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înţeleg că sunt un fotbalist experimentat şi că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, Steliano Filip, într-o declaraţie făcută în urmă cu o lună.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare