Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma de transfer plătită de Galatasaray pentru Cicâldău, pusă la îndoială: "Am fost şocat când am auzit!"

Suma de transfer plătită de Galatasaray pentru Cicâldău, pusă la îndoială: "Am fost şocat când am auzit!"

Stranieri

Comentarii

Galatasaray l-a cumpărat pe Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la U Craiova în schimbul a 6,5 milioane de euro, dar tranzacţia făcut de başkanii clubului din Turcia e pusă la îndoială de un turc cu ştate vechi în fotbalul românesc. Yusksel Yesilova crede că Galata a plătit prea mult pentru Cicâldău, dar nu pune la îndoială calităţile mijlocaşului crescut de Gică Hagi la academie.

Suma de transfer plătită de Galatasaray pentru Cicâldău, pusă la îndoială: "Am fost şocat când am auzit!"

Galatasaray l-a transferat pe Cicâldău şi se pregăteşte să-l aconteze şi pe Olimpiu Moruţan de la FCSB, iar presa din Turcia l-a sunat pe unul dintre turcii cu ştate vechi în România. Este vorba despre Yuksel Yesilova, fost preparator fizic la FCSB sau Astra, care le-a vorbit acestora despre preţul, piperat consideră el, al lui Cicâldău.

Yesilova spune că fotbalul din Turcia nu i se potriveşte lui Alexandru Cicâldău, dar nu i-a "ştirbit" calităţile mijlocaşului în faţa jurnaliştilor din "Ţara Semilunei". El susţine că are dubii în privinţa unor viitoare evoluţii impresionante ale fotbalistului român.

„Îl ştiu pe Cicâldău de când era la echipa lui Gică Hagi.Foarte inteligent, foarte talentat, dar Turcia nu i se potriveşte. Aici e un pressing ucigător, iar el nu prea are viteză şi nu se va putea descurca când are mingea la picior. Am fost şocat când am auzit că a costat 6,5 milioane de euro. Foarte mulţi bani, puteai cumpăra 3-4 jucători ca el la jumătate din această sumă.

Sunt îngrijorat când cluburile din ţara mea sunt păcălite de impresari. Eu îi compar cu Dracula. Sper că nu e valabil şi la transferul lui Cicâldău, iar Galatasaray să investească bine banii. Repet, băiatul e talentat şi inteligent. Dar mulţi ca el au dispărut din cauza unor alegeri greşite. Sper să nu fie cazul.

Eu mă mir că Hagi nu le-a recomandat celor de la Galatasaray pe Dennis Man şi Florinel Coman acum un an-doi! Dacă îi lua pe aceştia doi, Galatasaray făcea o afacere foarte bună”, a declarat Yuksel Yesilova pentru cotidianul turc Hurriyet.

Afla mai multe despre: galatasaraytransferalexandru cicalduyuksel yesilova 

viewscnt
Articole similare