Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a întrerupt comunicarea cu Alibec: ”I-am scris zilele trecute şi mi-a dat cu 'seen'” :)

Şumudică a întrerupt comunicarea cu Alibec: ”I-am scris zilele trecute şi mi-a dat cu 'seen'” :)

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec spune că Marius Şumudică nu i-a mai răspuns în ultimele zile la mesaje. Internaţionalul român şi Marius Şumudică au o relaţie specială, care a început când amândoi erau la Astra.

Denis Alibec a reuşit să prindă mult visatul transfer în străinătate. Atacantul de 29 de ani a semnat cu Kayserispor, fosta echipă a lui Marius Şumudică. Între timp, fostul său antrenor a ajuns la Gaziantep, dar Alibec spune că Şumudică l-a ajutat cu adaptarea. Însă de câteva zile nu-i mai răspunde la mesaje: ”Am vorbit cu el destul de des, mai ales când am ajuns. Dar zilele trecute i-am scris şi mi-a dat ”seen” (n.r. optiune pe Whatsapp prin care expeditorul unui mesaj este anuntat ca destinatarul a văzut mesajul). Poate răspunde mai încolo”, a declarat Denis Alibec.

Internaţionalul român spune că este încântat de transferul la Kayserispor, mai ales că are din nou ocazia să joace cu Silviu Lung şi cu Cristi Săpunaru, pe care i-a avut colegi şi la Astra: ”(E mai greu în Turcia decât dacă te-ai fi aşteptat?) Da, este şi mai greu, dar este şi mai frunmos. Este fotbalul foarte rapid, pe contre, cum îmi place să joc. Important este să mă adaptez cât mai repede şi să încep să marchez. (Cât a contat că mai erau doi români acolo?? Mai ales că am jucat cu ei la Astra, îi cunosc foarte bine şi ştiu că sunt caractere frumoase şi de asta am ales să merg acolo”, a mai spus Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare