Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a răbufnit după înfrângerea cu Sivasspor şi i-a făcut praf pe şefii lui Gaziantep: "Hai că-mi sun soţia să-mi trimită bani. Nu sunt respectat"

Şumudică a răbufnit după înfrângerea cu Sivasspor şi i-a făcut praf pe şefii lui Gaziantep: "Hai că-mi sun soţia să-mi trimită bani. Nu sunt respectat"
Comentarii

Gaziantep a condus-o pe Sivasspor încă din minutul 4, însă echipa lui Şumudică a încheiat partida învinsă, scor 1-2.

În urma eşecului înregistrat de Gaziantep, Beşiktaş se poate desprinde în fruntea clasamentului din Turcia la şase puncte în faţa echipei lui Marius Şumudică.

Nemulţumit că nu este susţinut de conducerea clubului, după ce turcii i-au cerut să accepte o diminuare a salariului la negocierile pentru prelungirea contractului scadent în luna iunie, antrenorul român a răbufnit în urma înfrângerii cu Sivasspor.

"Clubul a anunţat că mi-a facut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar preşedintele m-a întrebat de ce dau banii către jucători şi nu către club.

E foarte greu sa continui în asemenea conditii. Sunt la echipa până la finalul acestui sezon când mi se încheie contractul. Vreau să muncesc în această ţară, dar nu sunt respectat.

Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Sa-mi reducă salariul? Cine ar accepta aşa ceva? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. O voi suna pe soţia mea să-mi trimită bani dacă cei din club îmi cer mie bani şi vor să-mi taie din salariu", a spus Şumudică la finalul meciului.

Gaziantep, înfrângere cu Sivasspor

Alexandru Maxim a marcat golul echipei Gaziantep FK în meciul pierdut, scor 1-2, cu Sivasspor, în etapa a XVIII-a a campionatului Turciei.

Maxim, care a fost integralist, a marcat în minutul 4. Pentru Sivasspor a punctat Arslan, în minutele 41 şi 47.

Din minutul 78, Gaziantep a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Jefferson.

Alin Toşca nu a jucat la Gaziantep, fiind suspendat, la fel ca şi antrenorul Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare