Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt convins că Boloni nu o să spună ce au zis cei de la FRF". Burleanu, pus în încurcătură la conferinţa de presă anunţată de antrenor? | EXCLUSIV

"Sunt convins că Boloni nu o să spună ce au zis cei de la FRF". Burleanu, pus în încurcătură la conferinţa de presă anunţată de antrenor? | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Cursa pentru postul de selecţioner al României a fost câştigată de Edward Iordănescu, iar Ladislau Boloni va oferi primele explicaţii curând.

Ce va spune Boloni la conferinţa de presă anunţată?

Echipa naţională a României porneşte cu Edi Iordănescu ca selecţioner în grupa de Liga Naţiunilor şi în următoarele preliminarii pentru calificarea la Campionatul European. 

În ultimele săptămâni, discuţiile s-au intensificat în jurul a două nume: Ladislau Boloni şi Edi Iordănescu. Primul a revenit în România, a purtat mai multe negocieri cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, dar nu s-a înţeles asupra termenilor. 

Marţi, la prezentarea lui Edi Iordănescu la echipa naţională, Răzvan Burleanu a anunţat că varianta Boloni a picat, din cauza mai multor motive: introducerea unui obiectiv intermendiar, stabilitatea staff-ului tehnic şi clauza de reziliere.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, e de părere că antrenorul va avea o altă versiune faţă de ce s-a anunţat în conferinţa FRF. 

"În principiu, da (n.r. - l-ar fi adus pe Boloni şi fără clauză de obiectiv în Liga Naţiunilor), pentru că era Boloni, pentru că mă gândeam şi la imagine. Mă pun în pielea celor de la FRF şi cred ca îi interesează imaginea. Pe mine, de exemplu, chiar nu mă interesează. 

Dacă stăteam de vorbă cu Boloni şi îmi dădeam seama că nu e cine credeam, atunci nu. Probabil au fost altele aşteptările. Sunt curios ce o să zică Boloni. Sunt convins că nu o să spună ce au zis cei de la FRF. Dacă spune 50% din ce au spus, va fi bine", a declarat expertul Telekom Sport. 

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a anunţat că Boloni s-a înţeles cu FRF asupra părţii financiare, dar condiţia pusă de antrenor a fost imposibil de acceptat. 

 

Afla mai multe despre: ladislau bolonimm stoicamihai stoicaromaniaechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare