Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Suntem aproape de uşa rotativă de la RIN! Dinamo nu înseamnă Negoiţă”. Anunţul făcut de galeria „câinilor” în miez de noapte

„Suntem aproape de uşa rotativă de la RIN! Dinamo nu înseamnă Negoiţă”. Anunţul făcut de galeria „câinilor” în miez de noapte
Comentarii

Fanii dinamovişti au strâns prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” suma necesară de bani pentru ca echipa lui Adrian Mihalcea să obţină licenţa de participare în următorul sezon de Liga 1. Nu a fost singurul astfel de gest făcut de suporteri pentru echipa favorită. În trecut, fotbaliştii, staff-ul şi juniorii şi-au primit salariul cu ajutorul susţinătorilor.

Ionuţ Negoiţă vrea să vândă acţiunile pe care le deţine la Dinamo chiar şi pentru suma de 1 RON, ultimele sale negocieri fiind cu un fond de investiţii spaniol. Tranzacţia nu s-a finalizat, dar fanii „câinilor roşii” sunt decişi să fie ei cei care salvează soarta clubului din Ştefan cel Mare.

„10.000 DE CÂINI CARE VOR SALVA DINAMO!

Eşti şi tu printre ei?



DISTRIBUIŢI ÎN CELE 4 ZĂRI

Imaginaţi-vă că între Şos. Ştefan Cel Mare şi Dinamo sunt 10.000 de paşi. Am parcurs deja 5.300 de paşi. Am trecut de jumătatea drumului.

SUNTEŢI HOTĂRÂŢI SĂ MERGEM MAI DEPARTE?

Vom mai permite mult altora să spună că ”nimeni nu e interesat să preia Dinamo”?

AVEM NEVOIE DE RĂSPUNSUL VOSTRU!

10.000 de membri nu înseamnă doar 10.000 de cotizaţii. Înseamnă sponsori, înseamnă între 100 şi 200 de firme care vor veni alături de noi.

Pe un tricou care se vinde în 10.000 de exemplare va fi bătaie mare pentru fiecare centimetru pătrat ocupat de sponsori.

Un marketing sănătos va aduce bani mulţi pentru club.

Dacă actualul acţionar majoritar a ţinut echipa fără să mai bage vreun ban, noi care ţinem echipa în viaţă de jumătate de an din banii noştri, cu siguranţă PUTEM FACE MAI MULT.

Încă 4700 de paşi şi suntem la uşa rotativă de la RIN. Vom elibera Clubul şi VOM LUPTA SĂ-L RIDICĂM ŞI SĂ-L FACEM MARE CUM A FOST.

CÂINILOR, SUNTEŢI GATA SĂ VENIŢI CU NOI?
Dacă asta vă doriţi, ştiţi bine ce aveţi de făcut: Pe mulţi dintre voi vă despart doar două minute de împlinirea acestui vis: www.programddb.ro

Cu fiecare dinamovist care ni se va alătura vom fi mai aproape de ELIBERAREA ŞI SALVAREA CLUBULUI!

Dacă între timp un investitor puternic are inteligenţa de a vedea mina de aur pe care o reprezintă FENOMENUL DINAMO, atunci SĂ VINĂ!

Dinamo nu înseamnă Negoiţă!

Dinamo nu e fără valoare!

PENTRU NOI DINAMO NU A COSTAT NICIODATĂ 1 LEU!

DINAMO SUNTEM NOI! Şi pentru noi DINAMO ESTE VIAŢA!
”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a PCH.
 

În aprilie 2018, Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan Dinamo a fost cooptată în Consiuliul de Administraţie al SC Dinamo 1948 SA. Ea a primit un procent simbolic de acţiuni. Anul acesta, în luna ianuarie, PCH Dinamo a anunţat că a cumpărat, în schimbul sumei de 1 RON, 10 % din acţiunile SC Dinamo 1948 SA.

Din cadrul societăţii care administrează clubul roş-alb mai fac parte firma Lotus Perfect Products SRL (cu pachetul majoritar, 82%), Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti (cu un procent în jur de 7 %) şi Cornel Dinu, care beneficiază de un procent simbolic, mai puţin de 1%.

Afla mai multe despre: dinamofaninegoitaddb 

viewscnt
Articole similare