Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super atacantul "prezentat" astăzi de MM Stoica! VIDEO | A marcat unul din cele mai frumoase goluri din istoria Stelei în Europa. Îl mai recunoşti?

Super atacantul "prezentat" astăzi de MM Stoica! VIDEO | A marcat unul din cele mai frumoase goluri din istoria Stelei în Europa. Îl mai recunoşti?galerie foto

Superliga

Comentarii

Fost atacant la Steaua în perioada 1996-2001 şi în 2004, Cristi Ciocoiu a făcut astăzi o vizită la baza de pregătire a FCSB-ului şi s-a întâlnit cu reprezentanţii grupării roş-albastre.

Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de vârful care a cucerit patru titluri de campion în Ghencea şi de numele căruia se leagă una din cele mai frumoase victorii ale "militarilor" în Cupele Europene.


"Striker in my office (trad. Atacant în biroul meu)", a fost mesajul lui MM care a însoţit imaginea de mai sus.



În sezonul 1997-1998, Steaua a ajuns până în turul 3 al Cupei UEFA, unde roş-albaştrii au întâlnit-o pe Aston Villa. Englezii au plecat învinşi de la Bucureşti, scor 1-2, după ce Cristi Ciocoiu a reuşit un gol magnific, din foarfecă (VIDEO JOS). Englezii au mers atunci mai departe, dar golul lui Ciocoiu a rămas în memoria microbiştilor din România.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ciocoiu 

viewscnt
Articole similare