Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Super băieţi!” Florin Gardoş şi-a adus aminte cu nostalgie de o echipă care este acum în Liga 3: ”Vestiarul era senzaţional!” | EXCLUSIV

”Super băieţi!”  Florin Gardoş şi-a adus aminte cu nostalgie de o echipă care este acum în Liga 3: ”Vestiarul era senzaţional!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş va rămâne pentru totdeauna în inimile suporterilor FCSB. Fostul fundaş al naţionalei a câştigat două titluri, două Cupe şi o Supercupă în tricoul roş-albastru, perioadă în care a atins apogeul formei sale sportive. Cu toate acestea, Gardoş şi-a adus aminte cu plăcere de cele două sezoane petrecute la Academica Clinceni.

Florin Gardoş este nostalgic când îşi aminteşte de grupul de campioni de la Clinceni

Gardoş şi-a încheiat prematur cariera, în 2022, la doar 33 de ani, după ce a petrecut un an şi jumătate în tricoul Academicii Clinceni, echipă care activează în prezent în Liga 3 sub denumirea ”LPS HD Clinceni”.

La formaţia ilfoveană, Gardoş a fost coechipier cu Cristi Tănase, Paul Pîrvulescu şi Raul Rusesu, jucători ce au scris istorie pentru FCSB în urmă cu un deceniu în cupele europene, cei patru numărându-se printre artizanii care au răpus Ajaxul lui Frank de Boer în 2013.

Sub comanda lui Ilie Poenaru, Academica Clinceni a dat peste cap toate calculele şi a terminat pe locul cinci în Superligă în sezonul 2019-2020, însă echipa a retrogradat în editiţia următoare, măcinată de problemele financiare.

(n.r. Ţi-a plăcut să joci din nou cu Rusescu, Pîrvulescu şi Tănase? ) Da. Ştii cât de frumos a fost? Mi-a părut rău că nu erau condiţii mai bune acolo, cum sunt de exemplu la ”U” Cluj acum, pentru că este acealşi stil. Vestiarul era senzaţional. Şi ceilalţi băieţi, şi străinii... Super băieţi! De aceea am avut şi rezultate atunci”, a spus Florin Gardoş, la SportCast cu Sile.

 

Afla mai multe despre: academica clincenifcsbsuperligaflorin gardoş 

viewscnt
Articole similare