Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! Ce a spus Gigi Becali despre Ştefan Târnovanu, noul fotbalist al FCSB, după gafa uriaşă a acestuia: "Mă uit eu?"

Surprinzător! Ce a spus Gigi Becali despre Ştefan Târnovanu, noul fotbalist al FCSB, după gafa uriaşă a acestuia: "Mă uit eu?"

FCSB

Comentarii

Portarul lui Poli Iaşi, Ştefan Târnovanu (20 ani), a gafat decisiv în partida cu Academica Clinceni, dar încă are timp să se revanşeze. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că nu a văzut gafa noului său fotbalist.

Gigi Becali a plătit 200 de mii de euro pentru transferul goalkeeper-ului pe care l-a lăudat chiar recent, când a anunţat că nu mai este interesat de transferul lui Florin Niţă.

În meciul care a dus-o pe Poli Iaşi pe ultimul loc din Liga 1, cu Academica Clinceni, scor 0-1, Ştefan Târnovanu a gafat la şutul pe jos al lui Florin Achim. Colegii săi au încercat să-i ridice moralul după acea gafă, care le-a dat fiori fanilor FCSB, în condiţiile în care tânărul portar va face pasul la vicecampioana României. 

În schimb, Gigi Becali nu e îngrijorat. Finanţatorul FCSB a recunoscut că nu urmăreşte meciurile din play-out, astfel că nu a văzut prestaţia lui Ştefan Târnovanu din meciul Poli Iaşi - Academica Clinceni. 

"Mă uit eu la meciuri din play-out? Mă uit la el când o să vină la noi", a declarat Gigi Becali pentru Pro X. 

Începând din sezonul următor, FCSB se va putea baza, în poartă, pe: Andrei Vlad, Ştefan Târnovanu, Toma Niga şi Mihai Udrea. 

Afla mai multe despre: stefan tarnovanufcsb 

viewscnt
Articole similare