Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cine ar putea veni în locul lui Wenger. Singura experienţă de antrenor la seniori a avut-o în MLS

SURPRIZĂ | Cine ar putea veni în locul lui Wenger. Singura experienţă de antrenor la seniori a avut-o în MLS

Arsenal

Comentarii

Arsene Wenger ar putea fi înlocuit la Arsenal cu unul dintre foştii săi elevi. Patrick Vieira spune că se simte pregătit să-i preia pe ”tunari”, deşi nu are o carieră impresionantă de antrenor.

Wenger şi-a anunţat plecarea de la Arsenal, iar conducerea clubului caută acum înlocuitor. Pe listă s-ar afla şi Patrick Vieira, cel care a jucat la Arsenal între 1996 şi 2005 şi a scris istorie alături de Wenger. Fostul mare internaţional francez şi-a început cariera de antrenor în 2013, însă până acum nu a avut vreo experienţă relevantă.

Vieira a lucrat la rezervele lui Manchester City până în 2015, iar din 2016 o antrenează pe New York City. Cu toate acestea, antrenorul în vărstă de 41 de ani spune că este pregătit să facă un asemenea pas:

”Dacă întrebarea este dacă sunt pregătit (n.r. să o antreneze pe Arsenal), pot spune că da, sunt pregătit! Mai am un an de contract, vom vedea ce se va întâmpla când se va termina. Este bine când numele tău este asociat cu marile cluburi din Europa. Asta înseamnă că oamenii te urmăresc şi că faci o treabă bună. Cu toate acestea, cel mai important pentru mine este să mă concentrez asupra a aceea ce fac acum la New York City”, a declarat Vieira, potrivit Marca.


 

Afla mai multe despre: patrick vieiraarsenalnew york city 

viewscnt
Articole similare