Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii. Ce număr şi-a ales Constantin Budescu la FC Voluntari: ”Nu contează aşa mult numărul”

Surpriză de proporţii. Ce număr şi-a ales Constantin Budescu la FC Voluntari: ”Nu contează aşa mult numărul”galerie foto

FC Voluntari

Comentarii

Constantin Budescu a surprins când şi-a ales numărul de pe tricou la FC Voluntari, echipă la care a fost miercuri prezentat oficial.

Constantin Budescu a rămas liber de contract după ce în această iarnă s-a despărţit de FCSB, la dorinţa lui Gigi Becali. Însă mijlocaşul în vârstă de 32 de ani n-a stat prea mult fără echipă.

Fostul internaţional român a surprins şi s-a transferat la FC Voluntari, după ce a fost în negocieri avansate cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Însă n-a fost singura surpriză a lui Budescu.

Ce număr şi-a ales Constantin Budescu la FC Voluntari

Considerat unul dintre cei mai talentanţi jucători români în activitate, Constantin Budescu a plecat în această iarnă de la FCSB după ce Gigi Becali i-a transmis că vrea să reducă bugetul de salarii.

Mijlocaşul de 32 de ani a avut mai multe oferte, dar a surprins şi a ales-o pe cea de la FC Voluntari - revelaţia Ligii 1.

Constantin Budescu a surprins şi când şi-a ales numărul de pe tricou. Cum tricoul cu numărul 10 este la tânărul George Merloi, Budescu a fost nevoie să-şi aleagă alt număr:

”Probabil că voi lua numărul 50, pentru că l-am avut şi la Astra, când m-am întors şi a fost ok. Nu am superstiţii. Nu ştiu dacă contează foarte mult numărul”, a spus Constantin Budescu.

De ce a ales Budescu să se transfere la FC Voluntari

În ultimele zile, Constantin Budescu a negociat intens cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Mijlocaşul de 32 de ani îşi dăduse acordul şi urma să meargă să semneze, dar s-a răzgândit în ultima clipă.

Ulterior, Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari. Motivul pentru care a luat această decizie ţine de dorinţa familiei.

Constantin Budescu este familist convins şi a ţinut să fie cât mai aproape de cei dragi. A decis astfel că oferta de la FC Voluntari este cea mai potrivită pentru el, deoarece distanţa până la Ploieşti - unde locuieşte - este mult mai mică:

”De ce Voluntari? Este o echipă foarte bună, se află într-o situaţie foarte bună. Am şi prieteni aici şi mi-a fost mult mai uşor să aleg. Plus că sunt mai aproape de casă şi pot merge în fiecare zi”, a mărturisit Budescu.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare