Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză imensă pe lista FCSB! Italienii anunţă că vicecampioana României e interesată de Joseph Minala, puştiul acuzat că are peste 40 de ani

Surpriză imensă pe lista FCSB! Italienii anunţă că vicecampioana României e interesată de Joseph Minala, puştiul acuzat că are peste 40 de anigalerie foto

Superliga

Comentarii

Publicaţia LazioNews24.com anunţă că FCSB e ultima echipă care s-a arătat interesată de serviciile mijlocaşului camerunez Joseph Minala (21 de ani), aflat în căutarea unei echipe unde să poată juca în mod constant, în condiţiile în care Lazio nu-i poate garanta acest lucru nici în acest sezon.

Conform sursei citate, Mihala mai e dorit şi de Spal, Frosinone şi Parma, însă "în ultimele ore pe listă a apărut şi Steaua Bucureşti (n.r. FCSB). Posibilitatea de a juca în Europa League şi prin urmare să-şi crească şansele să joace la Cupa Africii 2019, l-ar putea face să accepte oferta din România", scriu italienii.

În vârstă de 21 de ani Minala este un mijlocaş central care a devenit cunoscut în 2014, când avea doar 17 ani şi imagini cu el au apărut în presa din întreaga lume.

Deşi în buletin nu era încă major, fizicul camerunezului i-a pus pe mulţi pe gânduri, acesta fiind acuzat chiar că ar avea peste 40 de ani!

Legitimat la Lazio, Minala a fost promovat la prima echipă în 2014, unde a jucat trei partide. În ultimele sezoane a fost împrumutat de fiecare dată, la Bari (2014-2015 şi 2016), Latina (2015-2016) şi Salernitana (2017-2018). Cel mai mult a jucat la ultima echipă, unde a strâns 52 de meciuri şi a marcat 4 goluri.

Federaţia Italiană de Fotbal a demarat atunci o anchetă, iar concluzia a fost că Minala spunea adevărul. "Procurorul federal a examinat rapoartele de acuzaţii şi a decis să respingă cazul, deoarece nu există dovezi concrete privind vârsta lui Joseph Minala. Nu există niciun dubiu asupra vârstei lui. Are 17 ani", se arăta în comunicatul emis de oficialii Federaţiei Italiene.


 

Afla mai multe despre: minalajoseph minalafcsbtransferlazio 

viewscnt
Articole similare