Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la Barcelona. El este noul portar al catalanilor: începe titular primul amical al verii VIDEO

Surpriză la Barcelona. El este noul portar al catalanilor: începe titular primul amical al verii VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Barca mizează pe tânărul Inaki Pena pentru stagiunea viitoare.

 Portarul în vârstă de 22 de ani are şanse mari să rămână rezerva lui Marc Andre ter Stegen în sezonul viitor, scrie presa din Spania.

Pe numele său complet Ignacio Pena Sotorres, portarul Barcelonei s-a născut la Alicante şi a ajuns în 2018 la Barca B. El a fost promovat la prima echipă a clubului de către Ronald Koeman, iar în primul amical al verii pentru gruparea catalană, apără din primul minut.

Barca joacă pe Estadi Johan Cruyff un amical cu Girona, partidă în care Inaki Pena este titualr între buturi. 11-le ales de Ronald Koeman aduce şi alţi jucători tineri, foarte interesanţi, dar şi nume de la prima echipă, printre care Pique sau Umtiti.

Formula de start a Barcei în primul amical al verii: Inaki Pena - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Serginho Dest - Nils Mortimer, Riqui Puig, Nicolas Gonzalez - Yusuf Demir, Rey Manaj, Alejandro Balde.

  • 54 de meciuri a apărat Pena la Barca B

Partida amicală contra Gironei va beneficia şi de prezenţa fanilor.

 

 

Barca îl are pe banca de rezerve pe portarul brazilian Neto, cel care îşi doreşte să plece în această vară de pe Nou Camp. Tot e bancă se află Pjanic, Lenglet, De Jong, Griezmann sau Alex Collado. 

Afla mai multe despre: inaki pena 

viewscnt
Articole similare