Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ în fotbalul românesc. Antrenor secund de lux pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Lasă Liga I şi merge în Ucraina: "Acum plec"

Surpriză URIAŞĂ în fotbalul românesc. Antrenor secund de lux pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Lasă Liga I şi merge în Ucraina: "Acum plec"
Comentarii

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea şi a semnat un contract pe două sezoane cu marea rivală a lui Şahtior Doneţk, Dinamo Kiev.

Antrenorul român a bătut palma cu oficialii lui Dinamo KIev, iar săptămâna următoare va începe treaba la marea rivală a fostei sale echipe. Mircea Lucescu a pregătit-o pentru 12 ani pe Şahtior Doneţk, din 2004 până în 2016, iar acum a revenit în Ucraina pentru a încerca să aducă un nou titlu în palmaresul lui Dinamo Kiev.

"L-am felicitat, mi-a zis că e greu aşa, că l-au luat şi a avut presiuni, că a vrut să se mai gândească şi au zis: <<Domnule, trebuie să semnezi>>. Săptămâna care vine se duce în Ucraina, să-şi preia echipa deja" , a declarat Ioan Andone la Look Sport Live.

Propunere inedită pentru Mircea Lucescu: "Aş merge la Dinamo Kiev"

Mircea Lucescu va avea un salariu uriaş la Dinamo Kiev. Trei milioane de euro va încasa, în fiecare sezon, antrenorul român de 74 de ani. Întrebat dacă ar accepta o eventuală colaborare cu Mircea Lucescu, Ioan Andone a recunoscut că ar fi încântat să lucreze cu "Il Luce".

"Dacă ar avea nevoie de un antrenor secund, aş pleca din funcţia de preşedinte de la Voluntari. Păi, e ceva extraordinar să lucrezi cu nea Mircea, tot timpul ai de învăţat. Dar nu se pune problema, nea Mircea are echipa lui, îi cunosc pe toţi cei din staff, care au fost la Doneţk cu el, sunt vorbitori de rusă şi sunt convins că trebuie să-şi facă un staff ca lumea, pentru că o să aibă lupte mari cu Şahtior Doneţk" , a continuat Ioan Andone.

Dinamo Kiev a terminat campionatul Ucrainei pe locul 2, la 23 de puncte de campioana Şahtior Doneţk.

Lucescu a antrenat ultima dată naţionala Turciei, pe care a părăsit-o la 11 februarie 2019.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare