Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru transferuri dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali s-a dezlănţuit şi îi face lot de Europa lui Petrea. Acord total cu fotbaliştii

Patru transferuri dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali s-a dezlănţuit şi îi face lot de Europa lui Petrea. Acord total cu fotbaliştii

FCSB

Comentarii

FCSB trece printr-o perioadă a schimbărilor, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi a lotului. Gigi Becali a anunţat deja că va duce o politică low-cost în privinţa transferurilor, iar jucătorii români vor fie majoritari în echipa vicecampioanei României. După finalul sezonului, la FCSB vor avea loc câteva reveniri.

Problemele de lot ale FCSB s-au acutizat în play-off, după ce mai mulţi titulari s-au accidentat, dar şi după ce Gigi Becali a renunţat la Harlem Gnohere, Marko Momcilovic sau Bogdan Planic. Pentru a nu mai repeta greşelile din acest sezon, omul de afaceri e pregătit să-i facă un lot echilibrat noului tehnician, Toni Petrea, care îi are alături pe secundul Mihai Pintilii şi preparatorul fizic Thomas Neubert. 

Alţi patru fotbalişti revin la FCSB la finalul sezonului. Ce pregăteşte Gigi Becali

Strategia lui Gigi Becali de a cumpăra jucători tineri, pe care să-i trimită sub formă de împrumut, mai apoi, pentru a căpăta experienţă, dă rezultate. FCSB are de "recuperat" mai mulţi fotbalişti de perspectivă de la echipele din fotbalul românesc, iar cele mai mari şanse pentru a reveni la FCSB le au Ovidiu Horşia (Poli Iaşi), Adrian Şut (Academica Clinceni), Robert Ion (Academica Clinceni) şi Gabriel Simion (Astra).

Împrumuturile celor patru jucători expiră la finalul acestui sezon, unul în care au devenit unii dintre cei mai importanţi jucători ale echipelor la care au fost cedaţi. Ovidiu Horşia a înregistrat un progres remarcabil în Moldova (37 de meciuri/6 goluri/4 pase decisive), în timp ce Adrian Şut (32 de meciuri/6 goluri/1 pasă de gol) şi Robert Ion (32 de meciuri, 2 goluri/1 pasă de gol) au devenit indispensabili Academicii Clinceni. Ultimul de pe lista revenirilor la FCSB e Adrian Simion, care a jucat în 29 de meciuri pentru Astra. 

Astfel, FCSB va avea un lot echilibrat, cu jucători tineri şi care au acumulat minute bune în fotbalul românesc. În plus, la FCSB urmează să revină şi William de Amorim, dar brazilianul cedat la Xanthi nu va fi păstrat. 

FCSB, made in România! Gigi Becali a luat o decizie istorică

Ovidiu Horşia aşteaptă revenirea la FCSB. Mircea Rednic l-a criticat

Mijlocaşul lui Poli Iaşi a recunoscut că a fost anunţat de FCSB că va fi păstrat în lot: ”Da, m-au sunat, dar încă nu e nimic concret. (n.r.- Te vor înapoi?) Da, sunt şanse, dar acum sunt cu gândul aici, ca să facem mai multe puncte şi să ieşim de acolo (n.r. - din zona retrograd[rii)”, a declarat Horşia pentru Telekom Sport, în urmă cu o lună.

Pentru Mircea Rednic, vestea a picat cum nu se poate mai rău, în condiţiile în care încearcă să o salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare: "De aia nu mai joacă el (n.r. - Ovidiu Horşia) de vreo trei meciuri? E cu gândul acolo? Astea sunt problemele, sunt jucători împrumutaţi, sunt jucători la final de contract, aici se vede lipsa asta de implicare. Oricum ei se gândesc că pleacă la finalul sezonului. Aici cred că a fost o strategia greşită, dar acum nu trebuie să ne plângem", a declarat "Puriul", în urmă cu o lună. 

Între timp, FCSB a făcut primele transferuri. Marius Briceag şi Sergiu Buş au fost jucătorii care au semnat deja cu Gigi Becali şi care vor fi în lotul vicecampioanei României din sezonul următor. De asemenea, Gigi Becali doreşte să aducă şi fundaşi central, post pe care-l consideră problematic în acest moment. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri fcsbjucatori imprumutati fcsbgigi becali fcsbtransferuri gigi becaliovidiu horsiaadrian sutrobert iongabriel simionwilliam de amorim 

viewscnt
Articole similare