Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză URIAŞĂ în fotbalul românesc! Duşan Uhrin revine în Liga I, la trei luni de la despărţirea de Dinamo

Surpriză URIAŞĂ în fotbalul românesc! Duşan Uhrin revine în Liga I, la trei luni de la despărţirea de Dinamo

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Plecarea lui Edward Iordănescu de la Gaz Metan a surprins pe toată lumea, inclusiv pe oficialii medieşenilor.

Însă şefii clubului s-au mişcat mai repede decât se aşteptau fanii şi au găsit deja un înlocuitor pentru Edward Iordănescu. Potrivit fanatik.ro, Gaz Metan l-a chemat la negocieri pe Duşan Uhrin, care abia s-a despărţit de Dinamo.

Astfel, după ce a pregătit echipa din Ştefan cel mare, din august 2019 până în martie 2020, antrenorul se poate întoarce în Liga I. Duşan Uhrin jr. a mai antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga. Ultima echipă antrenată, înainte de venirea la Dinamo, a fost Mlada Boleslav, de care s-a despărţit în februarie 2018.

Edward Iordănescu a plecat de la Gaz Metan

"Mie îmi pare foarte rău. Nu-i bun cuvântul demisie. E o înţelegere pe cale amiabilă în care omul a spus tot ce vrea, ce ar mai vrea şi ce l-a împins să rezilieze, pentru că are familie. Şi-a exprimat dorinţa de a avea mai mult.

Cine e de vină că bugetul nostru nu poate fi mai bun în sezonul viitor? El a explicat că el aşteaptă un buget adecvat, că îşi doreşte mai mult. Ce înseamnă mai mult la Gaz Metan Mediaş decât locul 6? După părerea mea, mai bun nu înseamnă locul 5, ci să te baţi la cupele europene.

Omul ăsta nu a cerut decât normalitate, un buget stabil, să poată să aibă un lot mai numeros şi mai bun valoric. Eu nu îi pot asigura această normalitate, pentru că la ora asta nu mă pot minţi pe mine, pentru că nu am bugetul pentru sezonul următor", a declarat Ioan Mărginean, în această săptămână.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul