Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în Scoţia. Rangers a făcut doar egal pe terenul ultimei clasate. Ianis Hagi a fost titular şi a fost schimbat chiar înainte să se deschidă scorul

Surpriză uriaşă în Scoţia. Rangers a făcut doar egal pe terenul ultimei clasate. Ianis Hagi a fost titular şi a fost schimbat chiar înainte să se deschidă scorul

Stranieri

Comentarii

Rangers a făcut doar un egal în campionatul Scoţiei în faşa ultimei clasate, Hamilton, scor 1-1. Echipa lui Steven Gerrard un avans de 20 de puncte faţă de locul secund, ocupat de Celtic, care are însă două meciuri în minus. Ianis Hagi a fost titular, însă a fost înlocuit în minutul 79, înainte de faza în care s-a deschis scorul.

Rangers continuă să fie invicibilă în Scoţia, însă, în această etapă, a avut parte de o surpriză neplăcută. Echipa antrenată de Steven Gerrard a făcut doar egal cu ultima clasată, Hamilton, scor 1-1, în deplasare. Rangers a fost egalată în minutul 90+5.

Pentru acest meci, Steven Gerrard a decis să-l titularizeze pe Ianis Hagi, după ce, în etapa trecută, mijlocaşul român reuşise singurul gol în victoria cu St Johnstone.

Însă, în meciul cu Hamilton, Ianis n-a reuşit foarte mult în evidenţă. Steven Gerrard l-a schimbat în minutul 79 şi, peste numai un minut, McMann, jucător la Hamilton, şi-a împins mingea în poartă. Rangers a fost egalată la ultima fază din prelungiri, prin Callachan.


Echipele de start:

HAMILTON: Fulton - Hamilton, Martin, Easton - Hodson, Odoffin, Trafford, McMann - Callachan - Anderson, Ogboe
RANGERS: McGregor - Tavernier, Goldson, Helander, Barisic - Kamara, Zungu, Aribo - Hagi, Itten, Kent


Ianis Hagi a reuşit singurul gol în victoria lui Rangers în faţa lui St. Johnstone, în etapa trecută, şi mijlocaşul român a fost titularizat şi cu Hamilton, echipa de pe ultimul loc. Diferenţa dintre cele două echipe este de nu mai puţin de 56 de puncte.

Înainte de această etapă, Rangers avea 75 de puncte, cu 20 mai multe decât locul secund, ocupat de rivala Celtic, care are însă două meciuri în minus.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare