Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Nume neaşteptat pe lista Realului pentru înlocuirea lui Sergio Ramos. Cine e jucătorul

Surpriză uriaşă! Nume neaşteptat pe lista Realului pentru înlocuirea lui Sergio Ramos. Cine e jucătorul

Real Madrid

Comentarii

Viitorul lui Sergio Ramos (34 de ani) e în continuare incert, iar Real Madrid caută variante pentru a acoperi plecarea căpitanului de pe "Santiago Bernabeu" în cazul în care aceasta se ve produce în vara lui 2021. Presa din Spania a aflat ultimul nume intrat pe lista lui Florentino Perez.

Real Madrid a contactat-o pe Juventus pentru posibilitatea transferului lui Cristian Romero (22 de ani), fundaşul central împrumutat de "Bătrâna Doamnă" la Atalanta Bergamo, scrie site-ul fichajes.net. Argentinianul e titular la Atalanta, una dintre cele mai mari surprize oferite de fotbalul european în ultimii ani, dar şi una dintre cele mai estetice echipe din Europa.

Cu Romero în echipă, Atalanta a jucat în sferturile de finală din Liga Campionilor în sezonul trecut. Fundaşul e unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Sergio Ramos, dacă acesta va pleca în vară de la Real Madrid. David Alaba (Bayern), Jules Kounde (Sevilla) sau Pau Torres (Villarreal) sunt alte variante de înlocuitor pentru Sergio Ramos.

Cristian Romero a jucat 26 de meciuri în acest sezon la Atalanta, în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol. Pentru transferul lui Romero, Real Madrid va trebui să negocieze cu Juventus, clubul-mamă al jucătorului, care l-a împrumutat la Atalanta până în vara lui 2022.



Romero mai are contract cu Juventus până în vara lui 2024.
 

Afla mai multe despre: cristian romerotransferreal madridsergio ramos 

viewscnt
Articole similare