Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sute de fani dinamovişti s-au ridicat şi au părăsit Arena Naţională în timpul derby-ului. Care este posibila explicaţie | VIDEO

Sute de fani dinamovişti s-au ridicat şi au părăsit Arena Naţională în timpul derby-ului. Care este posibila explicaţie | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Sute de fani dinamovişti au părăsit Arena Naţională în timpul derby-ului dintre Dinamo şi Rapid.

Suporterii dinamovişti din Peluza Sud au părăsit Arena Naţională în timpul primului act al meciului dintre Dinamo şi Rapid, meci din etapa a 23-a din Superliga.

Majoritatea fanilor Rapidului nu vor merge la derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională, din cauza faptului că au primit puţine bilete la meci, iar locurile destinate oaspeţilor erau situate la inelul 2 al celui mai mare stadion din ţară. Această situaţie i-a scos din sărite pe giuleşteni, care au decis să boicoteze meciul şi să se strângă pe arena Rapidului pentru a urmări meciul.

Rapidiştii au refuzat să meargă pe Arena Naţională după ce li s-au acordat un număr de bilete prea mic pentru pretenţiile giuleştenilor. PCH, prin Elias Bucurică, s-a împotrivit celor 5.000 de bilete promise iniţial, stârnind disensiuni între facţiunile "câinilor". 

O parte dintre fanii dinamovişti, mai exact Peluza Sud, a fost de acord să le acorde rivalilor de la Rapid numărul de bilete cerute, dar şi accesul la primul inel al peluzei destinate fanilor Rapidului.

Solidaritate pentru rapidişti

Peluza Cătălin Hîldan a optat să le ofere rivalilor doar 2.800 de bilete la al doilea inel al peluzei. Astfel, o posibilă explicaţie pentru gestul fanilor din Peluza Sud care au părăsit stadionul este un protest, în solidaritate pentru suporterii celor de la Rapid.

În ceea ce priveşte situaţia fanilor dinamovişti, peste 10.000 de bilete au fost vândute deja, astfel că s-a deschis şi inelul al doilea. 

VIDEO Momentul în care Peluza Sud de la Dinamo părăseşte Arena Naţională

 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestirapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare