Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Giuleşti, "Bocciu" a anunţat ce se întâmplă după Dinamo - Rapid pe Arena Naţională: "Vine aici" | EXCLUSIV

Din Giuleşti, "Bocciu" a anunţat ce se întâmplă după Dinamo - Rapid pe Arena Naţională: "Vine aici" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, a urmărit din Giuleşti derby-ul cu Dinamo şi a oferit ultimele detalii din jurul protestului faţă de decizia PCH.

Bocciu a anunţat ce se întâmplă după Dinamo - Rapid! 

Dinamo - Rapid are loc sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în derby-ul care a suferit la nivelul tribunelor de pe Arena Naţională. 

Doar 10.000 de spectatori au fost pe cel mai mare stadion al ţării, iar un număr de 11 bilete au fost vândute în sectorul refuzat de Bocciu şi galeria giuleşteană. 

Pentru a marca meciul, rapidiştii şi-au dat întâlnire în Giuleşti. 2.000 de fani au venit pe Stadionul Rapid, după ce au refuzat cele 2.800 de bilete puse la dispoziţie de Dinamo, la indicaţiile lui Elias Bucurică, liderul PCH. 

Înainte de startul partidei Dinamo - Rapid, Bocciu a oferit câteva detalii despre evenimentul din Giuleşti şi a spus că echipa antrenată de Cristiano Bergodi va veni pe arena Rapidului, după cele 90 de minute pe Arena Naţională. 

"(n.r. - despre cei 11 fani care au ocupat sectorul oaspeţilor) Nu am cunoştinţe despre aşa ceva. După cum vedeţi, deja noi suntem câteva mii de oameni, de rapidişti adevăraţi pe stadionul din Giuleşti. Deja peluză e plină, suntem aproape de 4.000 şi oamenii tot vin. Cu siguranţă echipa vine aici după meci", a declarat Liviu Ungurean, pentru Orange Sport. 

Motivele invocate de rapidişti pentru boicotul de pe Arena Naţională

”Din păcate pentru toţi iubitorii fotbalului românesc, noi am înţeles că ni se dau cele 5.000 de bilete promise de către băieţii din galeria dinamovistă, lucru care nu s-a mai întâmplat. Au revenit asupra deciziei şi ne-au revenit doar 2.800, iar astăzi când am vrut să achiziţionăm cele 2.800 de tichete, ne-am trezit că plătim 25 de RON pe un bilet sus la inelul trei, lucru pe care nu-l vom accepta niciodată.

Niciodată nu vom accepta să fim puşi fără voia noastră la inelul 3 şi în acest context nu ne vom prezenta la meci. Nu ştiu dacă li s-a făcut frică de noi. Sunt surprins neplăcut de această decizie deoarece oamenii şi-au dat cuvântul. Noi venim în Giuleşti, daţi-ne sectorul cu toate locurile aferente şi noi vă vom da peluza pe Naţional Arena, lucru care văd că nu se respectă", a explicat Liviu Ungurean, cu câteva zile înainte de Dinamo - Rapid. 

Afla mai multe despre: liviu ungureanbocciu rapiddinamo rapid 

viewscnt
Articole similare