Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a confirmat discuţia pentru a investi la un club din România! "Am avut o întâlnire" | EXCLUSIV

Mircea Lucescu a confirmat discuţia pentru a investi la un club din România! "Am avut o întâlnire" | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a confirmat faptul că a purtat discuţii pentru a pune pe picioare un proiect în fotbalul românesc. "Il Luce" a avut doar cuvinte de laudă pentru partenerul său de afaceri.

Mircea Lucescu confirmă că s-a întâlnit cu Ion Ţiriac pentru a investi la un club de fotbal din România

Doi "giganţi" ai sportului românesc s-ar putea uni pentru o afacere în fotbalul românesc. 

Ion Ţiriac a dezvăluit că a vorbit cu Mircea Lucescu pentru a investi la un club de fotbal care să se numească Dinamo. Au fost doar discuţii preliminare, în care aceştia au tatonat această posibilitate de a pune pe picioare un proiect în fotbal, pe baza principiilor celor doi. 

La câteva ore distanţă, Mircea Lucescu a confirmat informaţia şi a recunoscut că are o legătură de peste jumătate de secol cu Ion Ţiriac

"Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. 

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale", a declarat Mircea Lucescu pentru Orange Sport. 

Prin acest proiect, Ţiriac şi Lucescu şi-ar dori să regăsească valorile care i-au făcut mari în sport. 

"Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce... Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport", a adăugat fostul antrenor al lui Dinamo Kiev. 

Nedumerirea lui Mircea Lucescu

Dinamo - Rapid are loc sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, într-un derby care va strânge doar 10.000 de spectatori pe Arena Naţională. 

Din informaţiile Orange Sport, 11 bilete au fost vândute în sectorul destinat oaspeţilor, un număr neaşteptat, după boicotul anunţat de "Bocciu". 

Mircea Lucescu s-a arătat indignat, însă nu a dorit să ofere o reacţie amplă despre lipsa galeriei rapidiste la derby-ul cu Dinamo: "Nu înţeleg. De ce nu participă galeria lui Rapid? Eu sunt pus la mijloc în toată chestia asta şi nu pot să am niciun fel de comentariu", a încheiat Mircea Lucescu pentru Orange Sport. 

Din informaţiile Orange Sport, Mircea Lucescu ia în considerare să semneze cu AS Roma, în vară, cu o rundă de negocieri deja purtată. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dinamo rapidmircea lucescuion tiriacmircea lucescu investitie fotbal 

viewscnt
Articole similare