Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tavi Popescu a început să plângă. I-am spus că nu joacă ce trebuie”. Momentul greu prin care a trecut ”decarul” FCSB-ului

”Tavi Popescu a început să plângă. I-am spus că nu joacă ce trebuie”. Momentul greu prin care a trecut ”decarul” FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă a povestit un episod inedit care îl are în prim-plan pe Octavian Popescu (21 de ani), la finalul unui meci disputat de FCSB.

Octavian Popescu trece, probabil, prin cel mai slab sezon al său la FCSB. Considerat cândva de Gigi Becali ”perla” sa, jucătorul de 21 de ani a ajuns o umbră a celui pe care patronul echipei cerea, la un moment dat, şi 100 de milioane de euro.

Dar nu este vorba doar de evoluţiile sale de pe teren din timpul meciurilor, ci şi cum reacţionează acesta la criticile care i se aduc, aşa cum a fost cazul şi la eşecul suferit de FCSB la Arad, cu UTA, scor 1-2, în luna august a anului trecut.

Octavian Popescu a început să plângă pe teren

Liderul Peluzei Nord a FCSB, Gheorghe Mustaţă, a povestit că galeria roş-albastră a avut o reacţie nervoasă la adresa jucătorilor lui Elias Charalambous, iar printre cei mai vizaţi a fost chiar Octavian Popescu.

Acesta nu a mai rezistat şi a izbucnit în plâns după ce fanii i-au cerut socoteală, susţine Mustaţă. Tânărul jucător a fost, în cele din urmă, îmbărbătat de colegul său de atunci, experimentatul Damjan Djokovic.

”La Arad, când am pierdut la Arad. Acolo am avut o atitudine mai agresivă, verbal, faţă de Tavi Popescu. I-am spus că nu joacă ce trebuie. Tavi Popescu a început să plângă.

Meciul s-a terminat, echipa a plecat la vestiare, noi am mai rămas, cum se rămâne încă 30 de minute şi, vă rog să mă credeţi, Djokovic s-a întors de la vestiare şi a venit la noi în peluză să ne spună că Tavi e un băiat emotiv”, a declarat Mustaţă, conform Fanatik.

În actualul sezon, Octavian Popescu a disputat 24 de partide în care a reuşit să livreze trei goluri şi două pase decisive, pentru FCSB, în toate competiţiile.

”Decarul” FCSB-ului, luat tare de galerie: ”Gata cu plânsetele!”

”El trebuie să joace fotbal. Când intri pe teren, trebuie să te mobilizezi, nu să stai cu ochii pe arbitru, să dai cu piciorul prin gazon.

Ai pierdut mingea? Mergi şi o recuperezi. Atunci e cu totul altceva şi poţi să ai pretenţii să te ia echipa naţională, să ajungi fotbalist şi să pleci afară, undeva. Trebuie să te mobilizezi singur până atunci şi să te ambiţionezi.

Poate nu i-a ieşit cum a vrut, dar nu trebuie să plângem şi să venim în faţa galeriei, am plâns şi gata. Nu! Suporterii nu mai acceptă lucrul ăsta. 

Gata cu plânsetele şi cu astea. Nu se vede pe teren? Nu au ambiţie, ambiţia aia de fotbalist care să-şi dea viaţa pe teren indiferent de ce se întâmplă. Alergi, faci ceva! Dacă nu se dăruiesc, asta le este soarta.

Dacă eşti emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă. Trebuie să accepţi şi criticile, şi laudele în viaţă. Nu se poate să mergi doar pe laude în viaţă”, afirma tot Mustaţă, potrivit sursei citate, în noiembrie anul trecut.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescusuperligagheorghe mustata 

viewscnt
Articole similare