Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te iubesc, nea' Gigi!” Iritat de declaraţiile lui Coman, Cornel Dinu povesteşte o întâmplare din vestiarul dinamoviştilor: ”Spărgea sticle, nu mişca nimeni”

”Te iubesc, nea' Gigi!” Iritat de declaraţiile lui Coman, Cornel Dinu povesteşte o întâmplare din vestiarul dinamoviştilor: ”Spărgea sticle, nu mişca nimeni”

Fotbal

Comentarii

Cornel Dinu şi-a ieşit din minţi în momentul în care a auzit declaraţia lui Florinel Coman de la finalul partidei cu FC Viitorul.

La finalul meciului FCSB - Viitorul, scor 1-2, reporterul Telekom Sport l-a întrebat pe atacantul roş-albaştrilor ce le-a transmis antrenorul la pauză, iar acest i-a răspuns: ”Să jucăm cu inima.”

”Bine că nu mi-a spus mie, pentru că la mine inima mai  merge doar la 50 la sută din capacitate”, a reacţionat Cornel Dinu, prezent în studioul emisiunii Minutul 91.

Apoi Mister a povestit cum stăteau lucururile în vestiarul lui Dinamo pe când evolua ca jucător: ”Hai să spun ce am trăit la Dinamo, ce am trăit în fragedă copilărie şi este educaţie şi este tradiţie care se perpetuează. Când intra Traian Ionescu la pauză şi era meci nul, sau cum rar se întâmpla, conducea adversarul, era război. Spărgea sticle, nu mişca nimeni. <<Intraţi la joc, mă! Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine! Călcaţi-i în picioare! Sunteţi Dinamo>>”, a povestit Cornel Dinu.

Apoi expertul Telekom Sport a răbufnit la adresa antrenorului FCSB: ”Păi săracul Teja, care zice: ”Te iubesc, nea' Gigi!”. Ce dracu să faci cu el?!”

Afla mai multe despre: liga 1fcsbcornel dinu,  

viewscnt
Articole similare