Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tehnicianul unei rivale din play-off, ridicat în slăvi de Laurenţiu Reghecampf: ”A reuşit ceva extraordinar, nimeni nu le dădea vreo şansă”

Tehnicianul unei rivale din play-off, ridicat în slăvi de Laurenţiu Reghecampf: ”A reuşit ceva extraordinar, nimeni nu le dădea vreo şansă”galerie foto
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf l-a lăudat pe tehnicianul unei rivale din play-off-ul Ligii 1.

FC Argeş a reuşit minunea în ultimele etape ale sezonului regular al Ligii 1, obţinând in-extremis calificarea în play-off.

La începutul lui februarie, echipa era la o distanţă considerabilă de primele şase şi părea să aibă cel mai greu program rămas, după Voluntari.

Presiunea era mare pe Andrei Prepeliţă, căruia i se cerea demisia, dar fostul mijlocaş a crezut în foreţele proprii şi a dus-o pe Argeş în play-off, încheiând sezonul regular chiar pe patru.

Înaintea duelului direct, Laurenţiu Reghecampf l-a lăudat pe omologul său şi a vorbit la superlativ despre performanţa reuşită de piteşteni.

Tehnicianul unei rivale din play-off, ridicat în slăvi de Laurenţiu Reghecampf

El şi ca jucător a fost un băiat foarte ambiţios, un jucător care a performat la un nivel foarte bun. Ar trebui să aibă experienţa necesară.

(n.r. a furat ceva de la dumneavoastră?) Nu ştiu... el probabil că a învăţat de la toată lumea, pentru că şi eu am făcut acest lucru la timpul meu.

Nu trebuie să copiezi pe cineva, trebuie să îţi faci o strategie a ta, să faci ce îţi doreşti să devii ca antrenor şi să încerci să iei lucrurile care te-ar ajuta în carieră de la fiecare om cu care ai lucrat şi din experienţa pe care ai avut-o ca fotbalist.

Mă bucur foarte mult pentru el că a reuşit, mai ales că a trecut printr-o perioadă dificilă, cu foarte mulţi oameni care au fost împotriva lui, de aia v-am spus că ceea ce a reuşit este ceva extraordinar.

Clar, a surprins pe toată lumea (n.r. că FC Argeş a ajuns în play-off), nici nu trebuie să mai întrebaţi. Probabil că şi ei au fost surprinşi de ceea ce au reuşit. Şi ăsta e adevărul.

Te uitai la programul pe care îl aveau şi la ce se întampla la ei in curte... era foarte greu să reuşeşti ce au reuşit ei. De aceea eu am spus felicitări din inimă. A surprins pe toata lumea.

Pentru toată lumea din fotbalul românesc era aproape imposibil să baţi FCSB, să te duci la Botoşani, să baţi în meci direct, unde Botoşani avea şi varianta unui egal. Nimeni nu cred că le dădea vreo şansă acestor băieţi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare