Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiune la UTA! Mircea Rednic le bate obrazul jucătorilor după ce aceştia au refuzat să se antreneze. ”Am trecut printr-un infarct şi sunt profesionist”

Tensiune la UTA! Mircea Rednic le bate obrazul jucătorilor după ce aceştia au refuzat să se antreneze. ”Am trecut printr-un infarct şi sunt profesionist”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a criticat reacţia jucătorilor săi, după ce aceştia au refuzat să se antreneze, cu două zile înaintea meciului cu Universitatea Craiova, ca urmare a unor restanţe salarale.

”Puriul” nu este de acord cu revolta jucătorilor. ”Sunt dezamăgit. Întârzierea este justificată”

Mircea Rednic a declarat că restanţele salariale erau oarecum normale, având în vedere că UTA nu a disputat la Arad meciurile considerate pe teren propriu în ultimele trei luni. Mai mult decât atât, fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că a rămas la fel de dedicat postului, deşi nu a mai primit niciun ban în ultimele patru luni şi a suferit între timp şi un infarct, la meciul câştigat de ”Bătrâna Doamnă” cu FCSB.

”Sincer să fiu, sunt dezamăgit. Le-am şi zis, ok au tras un semnal de alarmă. Din partea conducerii clubului a venit Botiş şi le-a confirmat că-şi vor lua banii până la meci. Am vorbit şi eu cu domnul Meszar şi mi-a spus la fel, că până la meci îşi vor lua banii. Asta e lipsă de respect faţă de club, faţă de antrenor şi eu le-am zis că o să vină vremea să-şi dorească să se antreneze şi nu o s-o poată face. Noi nu avem probleme, e prima oară când a fost această întârziere. E şi justificată, nu uitaţi că în această perioadă în care nu am jucat deloc la Arad au fost cheltuieli mari, încasări puţine şi lucrul acesta s-a simţit. Am încercat să le explic şi e clar că nu am fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat ieri.

Când eşti profesionist, trebuie să-ţi faci treaba pe teren. Au acum o dublă responsabilitate, sunt profesionişti, trebuie să înţeleagă. Am fost de acord până la un punct, dar de acolo ei trebuiau să se prezinte la antrenament mai ales că…<<Coach-ul>> a ieşit la antrenament. E urât să-l laşi acolo pe <<Coach>>, e urât faţă de club şi faţă de meseria lor şi faţă de mine. Rednic are patru luni de când nu a luat un ban, dar îşi face treaba. Rednic a trecut şi printr-un infarct, e un profesionist. Orice se întâmplă, voi fi alături de jucători, de club. Poate să fiu un exemplu pentru ei, banii nu reprezintă întotdeauna un lucru important. Şi mai ales că au fost doar trei săptămâni de întârziere, trebuiau să intre nişte bani şi nu au ajuns”, a declarat Mircea Rednic, potrivit Sportarad.ro.

Conducerea UTA-ei îi dă credit lui Mircea Rednic. ”Nu am pierdut cu FCSB, Rapid şi CFR”

Înt-un interviu acordat în exclusivitate pentru orangesport.ro, Alexanndru Meszar, conducătorul UTA-ei, a dezvăluit că revolta vestiarului a luat naştere la iniţiativa unor jucători care au fost informaţi că vor pleca în iarnă de la echipă. Mai mult decât atât, acesta a susţinut că unii dintre componenţi au înţeles situaţia şi şi-au cerut deja scuze.

”(n.r. Sunteţi mulţumit de parcursul echipei cu Mircea Rednic pe bancă?) Având în vedere că s-a făcut restructurare de lot masivă, având în vedere că de şase meciuri nu am jcuat pe teren propriu şi totuşi suntem la 6 puncte de play-off, mă gândesc că fim măcar aproape de play-off. Nu am pierdut cu FCSB, Rapid şi CFR.

Cu adversarii buni am făcut meciuri bune. Nu ne ridicăm la nivelul nostru cu adversarii mai slabi cotaţi”, a mai spus Meszar.

În acest moment, UTA se află pe locul 14 în Superligă, cu 23 de puncte după 20 de jocuri.

Afla mai multe despre: utasuperligămircea rednic 

viewscnt
Articole similare