Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţinta FCSB de la Viitorul şi jucătorul care şi-a câştigat locul de titular! Becali: "Nu-l mai poţi scoate din echipă!"

Ţinta FCSB de la Viitorul şi jucătorul care şi-a câştigat locul de titular! Becali: "Nu-l mai poţi scoate din echipă!"

Superliga

Comentarii

Deşi a înscris deja şase goluri în primele 10 etape ale sezonului, Florinel Coman nu mai poate fi sigur de locul său în primul 11 al FCSB.

Patronul FCSB, Gigi Becali, spune că jucătorul venit de la Viitorul trebuie să se obişnuiască cu statutul de rezervă, în condiţiile în care Olimpiu Moruţan a  intrat excelent în meciul cu Hermannstadt, în care a oferit două pase decisive.

"E greu să mai joace Florinel Coman acum, îmi pare rău pentru el. Dar pe Moruţan nu-l mai scoţi acum din echipă, nu ai cum, e prea bun. Sunt Florin Tănase, Dennis Man, nu mai ai unde să-i bagi pe toţi acum. Moruţan n-are cum să nu mai joace", a spus Becali la ProX.


Finanţatorul FCSB a dezvăluit şi că este interesat de Ionuţ Vînă, de la Viitorul, însă va face o ofertă pentru mijlocaşul central doar dacă va afla că  Pintilii va fi nevoit să stea mai mult timp departe de gazon.

"Să vedem care va fi situaţia lui Pintilii, dacă îşi revine nu mai facem transfer. Singurul jucător care mă interesează de la Viitorul e Vîna, însă nu m-a convins complet", a anunţat Becali.
 

Afla mai multe despre: fcsbviitorulbecalitransfer 

viewscnt
Articole similare