Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Kroos a anunţat unde vrea să-şi încheie cariera: ”Asta este dorinţa mea!”

Toni Kroos a anunţat unde vrea să-şi încheie cariera: ”Asta este dorinţa mea!”

Real Madrid

Comentarii

Internaţionalul german, Toni Kroos, a mărturisit în cadrul unui interviu acordat revistei GQ că intenţionează să-şi încheie cariera la Real Madrid.

”În fotbal, trei ani înseamnă mult. Intenţia mea este să-mi duc la bun sfârşit contractul cu Real Madrid. Atunci voi avea 33 de ani şi toate opţiunile: să rămân sau să fac altceva în ceea ce priveşte cariera mea. Să fiu sincer, îmi doresc să îmi închei cariera la Real Madrid” a mărturisit Toni Kroos, într-un interviu acordat pentru GQ.

Pandemia de coronavirus a afectat timp de două luni şi lumea fotbalului. Toni Kroos a vorbit şi despre acest subiect: ”Este clar că pierderile sunt foarte mari. Anumite cluburi vor trebui să găsească reţete noi de supravieţuire. În ceea ce priveşte salariile şi transferurile, cred că de acum încolo, cluburile vor avea mai multă grijă de finanţele lor” a mărturisit Kroos.

În Spania se scrie că Real Madrid îi caută un înlocuitor internaţionalului german, în cazul în care Toni Kroos va pleca din stagiunea viitoare de la Real Madrid.

La Liga revine la Telekom Sport începând cu data de 11 iunie. Programul complet al meciurilor din La Liga îl găseşti pe site-ul nostru.

Afla mai multe despre: toni kroosla liga 

viewscnt
Articole similare