Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, reacţie după FCSB - Hermannstadt 5-0! Ce a spus despre varianta revenirii lui Reghecampf la FCSB

Toni Petrea, reacţie după FCSB - Hermannstadt 5-0! Ce a spus despre varianta revenirii lui Reghecampf la FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, a oferit primele reacţii după victoria cu Hermannstadt, scor 5-0. De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre şansele ca Laurenţiu Reghecampf să revină la FCSB.

VIDEO | FCSB - Hermannstadt 5-0 (Cristea 3, Man 11, Buş 32, Moruţan 34, Tănase 72)

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

„Nu mă gândeam că vom marca cinci goluri, dar ştiam că ne vom crea ocazii. Mă bucur că n-am primit gol. Sunt preocupat de un joc ofensiv, îmi place să ne creăm ocazii de poartă. Încercăm să ne îmbunătăţim jocul de la un meci la altul. Mă bucur pentru Sergiu Buş că a marcat. L-am schimbat pentru a vedea şi alţi jucători la lucru, cum a fost Răzvan Oaidă. Cred că e un lucru îmbucurător că suntem echipa din campionat cu cea mai mică medie de vârstă”

Florinel Coman e în programul de recuperare. Nu ştiu cât de rapidă va fi recuperarea lui. Sper să revină până la acţiunea echipei naţionale din noiembrie”, a declarat Florinel Coman. 

„Am o relaţie foarte bună cu Laurenţiu Reghecampf. Nu s-a pus problema să vină aici. Nu mi-am permit să-l deranjez după ce s-a întâmplat în Arabia Saudită. N-am vorbit absolut deloc cu Laur. Simion a făcut un joc foarte bun, ţinând cont că e primul lui meci ca titular. Şi Şut a făcut un meci bun. Sunt mulţumit de ei”, a mai spus Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: toni petrea fcsbfcsbhermannstast fcsb 

viewscnt
Articole similare