Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 5 | Super cuplurile din Liga 1. Ei sunt cei mai eficienţi jucători din campionatul intern. U Craiova a pierdut enorm!

TOP 5 | Super cuplurile din Liga 1. Ei sunt cei mai eficienţi jucători din campionatul intern. U Craiova a pierdut enorm!

Superliga

Comentarii

Liga 1 are câţiva jucători de mare calitate care fac diferenţa în ofensivă. Unii dintre ei şi-ai schimbat echipele între timp, iar alţii au părăsit deja Liga 1. Ei sunt cei mai eficienţi jucători din campionatul intern.

Craiova este formaţia cea mai afectată de plecarea lui Alexandru Mitriţă. Firesc, golgheterul României era cel mai eficient jucător din prima ligă.

Atacantul oltenilor făcea un cuplu impresionant cu Elvir Koljic, cei doi fiind parte activă la 22 de goluri şi alte 7 pase decisive în actualul sezon. Mai exact, Mitriţă şi Koljic au participat la jumătate din zestrea oltenilor în actualul sezon. 22 de goluri şi 7 pase decisive din cele 42 de reuşite ale echipei lui Mangia în acest sezon înseamnă mai mult de 50%.

Prin plecarea lui Mitriţă, Universitatea a slăbit categoric la nivel ofensiv. Mitriţă a reuşit în acest sezon să fie parte activă la 16 din cele 42 de goluri ale Craiovei.

Cel mai bun duo de la FCSB este format din Harlem Gnohere şi Florinel Coman. Împreună, cei doi au marcat 18 goluri pentru formaţia roş-albastră. Niciunul dintre ei nu este titular de drept în acest moment în echipa lui Mihai Teja.

Al treilea cuplu ofensiv al Ligii 1 este format din George Ţucudean şi Billel Omrani. Ei au împreună 15 goluri pentru campioana României, dar şi 8 pase decisive. Tandia-Simonovski este al patrulea cuplu din prima ligă, cu o etapă înaintea încheierii sezonului regulat. Cei doi au marcat împreuna 14 goluri.

Iaşi-ul este o perdantă mai mare la acest capitol, chiar şi decât Craiova. Flavius Stoican şi-a pierdut în iarnă cei mai buni doi marcatori ai echipei. Dylan Flores a ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe, iar Andrei Cristea la Universitatea Craiova. Costaricanul şi vârful care a mai trecut pe la Dinamo şi Steaua au marcat împreuna 13 goluri.

Cel mai bun pasator decisiv dintre cei mai eficienţi 10 fotbalişti din Liga 1, cu o etapă înaintea sezonului regulat este Florinel Coman. ”Mbappe” de la FCSB are 7 pase decisive, el fiind urmat de Omrani cu 6 assist-uri şi de Dylan Flores cu 5 pase decisive. Cei mai buni marcatori sunt Mitriţă (12 goluri) şi Ţucudean (12 goluri).


Top 5 cele mai bune duo-uri din Liga 1 cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

1. Alexandru Mitriţă(*) şi Elvir Kolijc (U Craiova) - 22 de goluri şi 7 pase decisive
2. Harlem Gnohere şi Florinel Coman (FCSB) - 18 goluri şi 8 pase decisive
3. George Ţucudean şi Billel Omrani (CFR Cluj) - 15 goluri şi 8 pase decisive
4. Ibrahima Tandia şi Marko Simonovski (Sepsi) - 14 goluri şi 7 pase decisive
5. Dylan Flores (**) şi Andrei Cristea (**) (Poli Iaşi) - 13 goluri şi 8 pase decisive

* fotbalişti care nu mai joacă în Liga 1
** fotbalişti care joacă acum la alte echipe din Liga 1

Afla mai multe despre: top 5jucători eficienţiliga 1 

viewscnt
Articole similare