Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toronto Raptors e noua campioană din NBA! A bătut-o pe Golden State şi a dus titlul pentru prima dată în istorie în Canada

Toronto Raptors e noua campioană din NBA! A bătut-o pe Golden State şi a dus titlul pentru prima dată în istorie în Canada

NBA

Comentarii

Toronto Raptors a cucerit titlul în NBA şi a devenit prima echipă din Canada care a reuşit să câştige campionatul nord-american de baschet.

Toronto Raptors a produs marea surpriză şi a profitat de ghinionul celor de la Golden State Warriors, care a mai pierdut un jucător important, după ce Kevin Durant a fost indisponibil aproape tot sezonul. Klay Thompson s-a accidentat în sfertul al treilea al meciului, DeMarcus Cousins a fost inexistent, iar Stephen Curry n-a putut face faţă singur împotriva unei echipe cu un joc excelent.

Toronto Raptors a produs marea surpriză, s-a impus în deplasare cu 114-110 şi a încheiat socotelile în marea finală NBA. Baschetbaliştii din Toronto au câştigat cu 4-2 la general şi au dus pentru prima dată în istorie titlul NBA în Canada.

MVP-ul finalei a fost Kawhi Leonard, de la Toronto Raptors. Golden State Warriors era campioana ultimelor două ediţii (trei titluri în ultimii cinci ani).

Pentru Golden State, acesta a fost ultimul meci în Oracle Arena din Oakland, după 47 de ani. Din sezonul viitor, echipa va evolua la Chase Center, din San Francisco.

DRUMUL PÂNĂ LA TROFEU:
Sezonul regulat: locul 2 în Conferinţa de Est, 58 de victorii şi 24 de înfrângeri
Optimi: Toronto Raptors - Orlando Magic 4-1
Sferturi: Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 4-3
Semifinale: Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 4-2
Finală: Toronto Raptors - Golden State Warriors 4-2

MECIURILE FINALEI
Toronto Raptors - Golden State Warriors 118-109
Toronto Raptors - Golden State Warriors 104-109
Golden State Warriors - Toronto Raptors 109-123
Golden State Warriors - Toronto Raptors 92-105
Toronto Raptors - Golden State Warriors 105-106
Golden State Warriors - Toronto Raptors 110-114

Afla mai multe despre: raptorsnba 

viewscnt
Articole similare