Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul a devenit clar! Denis Alibec şi Constantin Budescu pot pleca acum de la Astra după ultima decizie luată

Totul a devenit clar! Denis Alibec şi Constantin Budescu pot pleca acum de la Astra după ultima decizie luată

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu e pe cale să-i piardă pe Constantin Budescu şi Denis Alibec, fotbaliştii în care stau toate speranţele ofensive ale giurgiuvenilor. Decizia importantă luată marţi îi poate face pe cei doi jucători să părăsească echipa condusă de Bogdan Andone.

Constantin Budescu şi Denis Alibec pot pleca de la Astra

Deşi Astra a reuşit o nouă calificare în play-off-ul Ligii 1, fiind pe locul trei în acest moment, în urma victoriei cu FCSB, scor 3-2, veştile rele continuă la clubul patronat de Ioan Niculae. Marţi, TAS a respins apelul formulat de AFC Astra pentru neacordarea licenţei UEFA. 

Astfel, fosta campioană a României nu va avea drept de participare în competiţiile europene în sezonul următor, contrar aşteptărilor lui Constantin Budescu şi Denis Alibec. 

Cele două vedete ale echipei din Giurgiu au surprins, luni, după meciul cu FCSB, în momentul în care au susţinut, la unison, că vor continua la Astra, doar dacă echipa va avea drept de participare în competiţiile europene. 

De altfel, cei doi susţin că şi problemele interne din cadrul clubului i-au împins să ia această decizie, de a părăsi Astra: "Probabil că acesta este ultimul meu sezon la Astra, dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal", a declarat Denis Alibec, după ce a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB. 

Constantin Budescu a avut un discurs identic. Fotbalistul a lăsat de înţeles că e decis să plece, din cauza problemelor din cadrul clubului: "Vom vedea. Dacă vor continua problemele, nu avem ce face. Ne dorim să jucăm în Europa, să jucăm la un nivel mai ridicat. Suntem destule probleme la club, să vedem ce probleme se rezolvă. Cel mai trist e că nu putem juca în Europa", a declarat mijlocaşul. 

Ce oportunitate de transfer are Denis Alibec

Presa din Polonia susţine că patronul celor de la Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe atacantul celor de la Astra Giurgiu, Denis Alibec (28 de ani), iar ultimele evoluţii ale fotbalistului l-au determinat să iniţieze o nouă rundă de negocieri cu patronul Ioan Niculae.

 
 

 

Afla mai multe despre: denis alibecconstantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare