Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trăim cu emoţii.” Cornel Şfaiţer i-a stabilit viitorul lui Leo Grozavu: ”Trebuie să luăm în calcul orice”

”Trăim cu emoţii.” Cornel Şfaiţer i-a stabilit viitorul lui Leo Grozavu: ”Trebuie să luăm în calcul orice”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a început să simtă serios fiorul retrogradării, după înfrângerea de la Botoşani, scor 1-2. Alb-albaştrii ocupă locul 14 în Superligă, cu 26 de puncte, la opt puncte peste adversara din ultimul meci, care ocupă prima poziţie ce retrogradează direct.

Încredere maximă în Leo Grozavu! Cornel Şfaiţer nici nu se gândeşte la despărţire: ”Colaborez cu el din 2007”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orangesport.ro, Cornel Şfaiţer, preşedintele Politehnicii Iaşi, a declarat că nici nu se pune problema ca Leo Grozavu să-i părăsească pe moldoveni, deşi echipa nu a înregistrat rezultate grozave în acest start de an.

(n.r. I-aţi impus vreun ultimatul lui Leo Grozavu?) Nu. Îl cunosc pe Leo Grozavu de foarte mulţi ani, din 2007 colaborez cu el. Am lucrat cu el şi la Sepsi, şi la Botoşani. Trăim cu emoţii. Este un campionat strâns, cu rezultate strânse, dar cred că Politehnica Iaşi poate să îşi îndeplinească obiectivul propus la începutul campionatului, împreună cu Leo, cu stafful tehnic. Da, luăm în calcul varianta barajului, pentru că rezultatele sunt strânse şi trebuie să luăm în calcul orice. Important este să rămânem în Superligă.

Până la urmă, am luat trei puncte cu ”U” Cluj. Dacă făceam trei egaluri, tot acolo eram. Încă o chestiune, am suferit şi din cauza celor trei absenţe:  Mihai Bordeianu, Silviu Lung Jr. şi Alin Roman. Alin Roman este jucătorul nostru cu cele mai bune cifre: şapte goluri şi patru asisturi. Încercăm să mai aducem un jucător de bandă. Încercăm să aducem jucători care să vină cu un plus”, a spus Leo Grozavu pentru Orangesport.ro.

Leo Grozavu o antrenează pe Poli Iaşi din luna octombrie a anului 2022. Acesta a reuşit promovarea alături de alb-albaştrii la finele sezonului trecut.

Afla mai multe despre: superligapoli iaşileo grozavucornel şfaiţer 

viewscnt
Articole similare