Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie după România - Irlanda de Nord! Şefii unui club din Premier League au lansat oferta. Unde ajunge internaţionalul

Transfer de senzaţie după România - Irlanda de Nord! Şefii unui club din Premier League au lansat oferta. Unde ajunge internaţionalul

Premier League

Comentarii

Un fotbalist integralist în meciul România - Irlanda de Nord 1-1, de pe Arena Naţională, e la un pas de un transfer de excepţie în Premier League. Jamal Lewis (22 de ani) e pe punctul de a o părăsi pe Norwich, actuala sa echipă, cu care a retrogradat în liga a doua engleză şi să se întoarcă în Premier League. Şefii de la Newcastle s-au uitat la meciul România - Irlanda de Nord şi au decis să facă o ofertă de 16 milioane de euro.

Şefii unui club mare din Premier League s-au uitat la România - Irlanda de Nord şi au decis. Transfer de senzaţie pentru internaţional: ofertă de 16 milioane de euro!

Jamal Lewis nu a impresionat în meciul contra României, Sergiu Hanca reuşind să treacă de multe ori de el în bandă, însă se pare că fundaşul stânga nord-irlandez are o cotă foarte bună în fotbalul britanic. Norwich va face profit cu transferul său. "Canarii" l-au dorit şi pe Dennis Man (22 de ani) de la FCSB, însă n-au fost de acord cu preţul solicitat de Gigi Becali, 15 milioane de euro.

Concret, Jamal Lewis e la un pas să plece de la Norwich, conform presei din Anglia, care anunţă faptul că Newcastle a făcut o ofertă de aproximativ 16 milioane de euro, plus alte bonusuri care ar duce tranzacţia la peste 20 de milioane de euro, sumă pentru care şefii "canarilor" ar fi de acord să se despartă de Jamal Lewis, unul dintre cei mai de perspectivă jucători din lotul actual.

Transfer de senzaţie după România - Irlanda de Nord! Şefii unui club din Premier League au lansat oferta. Unde ajunge internaţionalul

Pe lângă cele aproximativ 16 milioane de euro, Newcastle ar fi de acord să cedeze şi 10% dintr-un viitor transfer al lui Jamal Lewis. Crescut la Noriwch, Jamal Lewis e la un pas să facă din nou saltul în Premier League, după ce în sezonul trecut a retrogradat din liga de top a Angliei. Fundaşul stânga a strâns 33 de meciuri în sezonul trecut, în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată.

  • 11 milioane de euro este cota de piaţă a lui Jamal Lewis, conform transfermarkt.com
  • 2023 este anul în care expiră actualul contract dintre Lewis şi Norwich

Norwich l-a vrut pe Dennis Man şi a negociat cu Gigi Becali la palat

Oficialii englezilor de la Norwich au fost pe Arena Naţională la meciul FCSB - Dinamo 1-0, din returul semifinalelor Cupei României, iar a doua zi au negociat cu Gigi Becali un eventual transfer al fotbalistului în Anglia. Însă, şefii "canarilor" n-au fost de acord să plătească cele 15 milioane de euro pentru a-l luat pe Dennis Man de la FCSB. Norwich era gata să ofere doar şapte milioane de euro în schimbu lui Man, însă Becali n-a fost de acord cu despărţirea, astfel că Man a rămas în continuare la formaţia roş-albastră.

Afla mai multe despre: jamal lewistransfer jamal lewis newcastlejamal lewis transfer premier leaguejamal lewis norwich newcastle 

viewscnt
Articole similare