Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la FCSB! Gigi Becali: "A semnat pe un an, plus un an"

Transfer de ultimă oră la FCSB! Gigi Becali: "A semnat pe un an, plus un an"

FCSB

Comentarii

FCSB completează lotul din care au plecat mulţi fotbalişti. Într-o intervenţie de ultim moment, finanţatorul Gigi Becali a anunţat că jucătorul cu care a negociat direct a semnat.

FCSB a semnat cu fotbalistul cu care Gigi Becali a negociat faţă în faţă

După ce Joonas Tamm, Sorin Şerban, Iulian Cristea, Deian Sorescu, Boban Nikolov, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă şi Billel Omrani au părăsit lotul antrenat de Charalambous şi Pintilii, FCSB a intensificat negocierile pentru a transfera jucătorii doriţi pe anumite posturi. 

În căutarea a doi fundaşi, a unui mijlocaş central şi a unui atacant de careu, FCSB a reuşit să-l convingă pe Damjan Djokovic să se întoarcă în România, unde a devenit multiplu campion cu CFR Cluj. 

Damjan Djokovic (33 de ani) a semnat cu FCSB, iar mutarea a fost anunţată de Gigi Becali, la finalul tratativelor. 

„A semnat. Cred că la ora asta a semnat. S-a dus să semneze. A semnat pe un an, plus un an. Contractul se prelungeşte automat dacă vom lua campionatul. Acum nu mai am niciun fel de stres.

Mai trebuie un fundaş central şi un atacant. Dar ca atacant poate juca şi Coman şi Miculescu. Nu avem stres. Mai vreau un atacant şi un fundaş. Dar nu mai am niciun fel de grabă”, a declarat Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor

De ce l-a dorit FCSB pe Damjan Djokovic, la 33 de ani

Mijlocaşul croat a venit la dorinţa lui Gigi Becali, care şi-a amintit de perioada în care Damjan Djokovic a impresionat la CFR Cluj. 

"Gigi a zis <<Vreau alt gen de jucător. Îl vreau pe Djokovic. Nu-l vreau pe Nikolov, îl vreau pe Djokovic>>. 

E un alt tip de jucător, care a jucat la echipe care joacă diferit faţă de ce jucăm noi. E un jucător foarte bun, indiscutabil. Până la 33 de ani a schimbat multe echipe, a fost titular la toate echipele la care a fost. Djokovic a jucat peste tot, în Serie B, în Turcia", anunţa Mihai Stoica pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: transferuri fcsbdamjan djokovic transfer fcsbgigi becalimihai stoicadamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare