Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul anunţat de Gigi Becali a picat la o zi distanţă! "Ce să dau, mă?". Motivul pentru care fotbalistul n-a mai venit la FCSB

Transferul anunţat de Gigi Becali a picat la o zi distanţă! "Ce să dau, mă?". Motivul pentru care fotbalistul n-a mai venit la FCSB

FCSB

Comentarii

Transferul lui Alin Şeroni (34 de ani), de la FC Botoşani la FCSB, a picat la o zi distanţă de la anunţul lui Gigi Becali. Omul de afaceri nu s-a înţeles cu Valeriu Iftime în privinţa cifrelor mutării.

FCSB vrea să se întărească în zona centrală a apărării şi deja l-a adus pe Alexandru Creţu, care a fost prezentat miercuri de Gigi Becali. În cadrul conferinţei de presă, finanţatorul FCSB a mai susţinut că-l vrea şi pe Alin Şeroni, ca să nu mai aibă emoţii la centrările adversarilor. 

Gigi Becali nu s-a înţeles cu FC Botoşani pentru transferul lui Alin Şeroni

Doar că mutarea a picat la o zi după ce omul cu banii de la FCSB şi-a exprimat dorinţa. Contractul fundaşului central care măsoară 1.93 m înălţime expiră în această vară, iar Valeriu Iftime a dorit 100.000 de euro în schimbul apărătorului. 

Condiţia nu l-a mulţumit pe Gigi Becali, care a anunţat că se reorientează.

„Iftime vrea 100.000 de euro. Am zis «Du-te, mă, de aici!». Ce să dau, mă? Să dau 100.000 de euro pe unul de 34 de ani? Îl luam aşa, să fie la număr. O să iau alt jucător. Să vedem cu care se rezolvă ceva. O să aduc un fundaş înalt, care să dea cu capul. Nu vreau să îmi mai fie frică la cornere”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. 

Valeriu Iftime s-a arătat dispus să-l vândă pe titularul de la FC Botoşani, Alin Şeroni, şi a recunoscut că va pleca în condiţiile acceptate de clubul din Moldova. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalialin seronigigi becali fcsbalin seroni transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare