Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să o răpună pe FC Sevilla: "Aş face tot jocul pentru el, e magician!"

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să o răpună pe FC Sevilla: "Aş face tot jocul pentru el, e magician!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a mărturisit că ar face întreaga echipă în jurul lui Constantin Budescu, dacă l-ar avea la dispoziţie.

Petrescu ar fi dispus să se abată de la stilul său de joc, în cazul în care CFR Cluj l-ar transfera pe Budescu. "Bursucul" a făcut această dezvăluire după ce a fost întrebat de ce jucătorii săi de la Unirea Urziceni nu au confirmat atunci când s-au transferat la FCSB.

"Îşi pierduseră din motivaţie şi nu mai era spiritul necesar. Antrenorului care vine după mine îi e foarte greu, pentru că eu cer foarte mult de la jucători. 

I-a luat la pachet, numai că la FCSB se caută altceva: talent, goluri multe. La Unirea jucam altfel: apărare, faze fixe şi muncă multă. Nu aveam la Urziceni fotbalişti care driblau, erau doar oameni de echipă şi eu cam asta caut mereu. Bine, dacă aş avea un jucător senzaţional n-aş zice nu, aş face tot jocul pentru el. Ca să vă dau un exemplu, spun Budescu. El e un fotbalist senzaţional, poate face diferenţa oriunde, oricând. Doar că e mai special.

Şi dacă nu s-ar încadra, i-aş face loc! Păi, dacă-l văd pe unul în antrenamente că e magician, ce dracu' să fac? Sunt nebun să-l las rezervă? Ce, Hagi făcea faza de apărare în naţionala din '94? Dar nici nu trebuia, nu-l lăsam noi să se apere, îi ziceam să stea sus mereu. Se mai întâmpla să mă mai supăr şi-i ziceam lui Iordănescu «Nea Puiule, nu-l mai pune pe dreapta, mai mută-l şi în stânga! Că pe dreapta alerg eu pentru el! Să mai alerge şi Selymes!»", a declarat Dan Petrescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Dan Petrescu a acceptat cu lacrimi în ochi oferta pentru a pleca de la CFR Cluj

Dan Petrescu a mărturisit că a suferit foarte mult atunci când s-a despărţit de CFR Cluj.

În vara anului 2018, după ce a câştigat primul titlu cu ardelenii, Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă din China: cinci milioane de euro pe an pentru a o salva pe Guizhou Hengfeng de la retrogradare.

Petrescu nu a reuşit minunea şi s-a despărţit de chinezi în martie 2019, revenind la CFR Cluj. Cu toate că mărturiseşte că a avut remuşcări, "Bursucul" admite că o nouă ofertă de acest gen l-ar pune din nou pe gânduri.

"Orice antrenor, când are ofertă.... Eu nu am avut ofertă de nerefuzat din China? Financiar era fantastică şi a trebuit să plec. Şi după aia poate nu mi-a părut aşa de bine, pentru că am plecat de la o echipă cu jucători adevăraţi, care vor performanţă.

A fost foarte greu când am plecat, să nu credeţi că am plecat de la CFR aşa... Am plâns, am suferit, nu a fost o plecare uşoară", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare