Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul ratat de Olimpiu Moruţan în această vară: "Este în Champions League"

Transferul ratat de Olimpiu Moruţan în această vară: "Este în Champions League"

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani), fostul mijlocaş al celor de la Galatasaray a ajuns la Ankaragucu în această vară, dar a atras interesul unui club care joacă în UEFA Champions League, în acest sezon.

Mijlocaşul ofensiv vândut în 2021, de FCSB la Galatasaray pentru suma de 4 milioane de euro a fost ofertat de un club prezent în grupele UEFA Champions League, în acest sezon. 

Este vorba de Braga, formaţia din Portugalia care a încheiat sezonul trecut pe locul 3 a ajuns în această vară în grupele UEFA Champions League.

Portughezii de la Braga l-au ofertat pe Moruţan în această vară, fotbalist care a ajuns în cele din urmă la Ankaragucu, club din Superlig.

"Moruţan era cerut de multe echipe. În speţă, Palermo, Bari, echipe care se bat la promovare, chiar Pisa unde a fost.

Dar cea mai frumoasă ofertă a făcut-o Braga, echipă care se pregătea atunci să joace preliminarii pentru a intra în Champions League. Este în Champions League.

A făcut o ofertă frumoasă de 4,5 milioane, plus 500.000 pentru împrumut şi un salariu frumos pentru jucător.

Eventual dacă se făcea opţiunea, care era obligatorie condiţionată de meciurile jucate.

Galatasaray nu s-a opus, dar s-a întârziat, Braga nu mai avea timp. M-au chemat, dar Galatasaray aştepta ceva de prin Arabia, că-l vor vinde acolo cu 7, cu 10 milioane. 

Din cauza asta s-a întârziat şi a picat. Ar fi fost cel mai reuşit transfer din ultimii 2 ani" a declarat Giovani Becali pentru FANATIK.

Pe lângă discuţiile despre opţiunile de transfer din vară, Becali a discutat şi despre viitorul jucătorului de la Ankaragucu: 

"Acum joacă împrumut la o echipă din Ankara. Principalul obiectiv este să se salveze de la retrogradare, apoi vom vedea dacă cluburile se vor înţelege între ele.

Pe mine nu mă mai interesează pentru că va mai avea un an de contract şi să nu uităm că este un jucător de 25 de ani" a mai adăugat Giovani Becali.
 

Afla mai multe despre: morutanbecaligalatasaray 

viewscnt
Articole similare