Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul suprem la Dinamo! A refuzat cluburi din La Liga şi a semnat cu "câinii". A venit "perla" lui Contra

Transferul suprem la Dinamo! A refuzat cluburi din La Liga şi a semnat cu "câinii". A venit "perla" lui Contra
Comentarii

Dinamo a reuşit să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, pe finalul acesteia. Alex Garcia (23 de ani) a renunţat la nivelul superior fotbalistic din vest, pentru a veni în "Ştefan cel Mare". Mijlocaşul a refuzat inclusiv oferte din Spania, ţara natală.

În această perioadă, Dinamo a transferat la foc automat aproape o echipă întreagă, pentru ca antrenorul Cosmin Contra să-şi îndeplinească obiectivul: calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

Noua conducere a "câinilor" a oferit salarii cu mult peste nivelul Ligii 1, iar totul a culminat cu venirea lui Aleix Garcia, fostul mijlocaş de la Manchester City. 

Cum a fost transferat Aleix Garcia la Dinamo. Spaniolul a refuzat cluburi din ţara natală

Spaniolii din conducere şi Cosmin Contra s-au folosit de toate relaţiile, pentru a schimba din temelii lotul lui Dinamo. Străini trecuţi pe linie moartă la echipele lor au fost transferaţi în "Ştefan cel Mare". 

Printre nou-veniţi s-a numărat şi mijlocaşul Aleix Garcia. Conform Doarromania.ro, ibericul a fost convins să semneze doar pentru acest sezon cu Dinamo, cu drept de prelungire. 

Tot sursa citată a anunţat că Dinamo a avut concurenţă serioasă pentru semnătura lui Aleix Garcia. Cluburi din Spania l-au dorit, printre care Granada, Osasuna şi Valladolid. De asemenea, presa din Turcia a anunţat că Dinamo s-a luptat şi cu Galatasaray pentru mijlocaş, dar mutarea a picat, înainte de venirea în "Ştefan cel Mare". 

Străinii transferaţi la Dinamo, la ora adevărului! Cornel Dinu i-a analizat: "El e unul dintre cei mai buni din ultimii 20 de ani". Doi fotbalişti nu l-au convins

Rufo Collado a fost omul decisiv în privinţa transferului lui Aleix Garcia

Noul director sportiv de la Dinamo, Rufo Collado, a fost cel care şi-a adus aportul considerabil la transferul lui Aleix Garcia. Spaniolul instalat de Pablo Cortacero are o relaţie bună cu Pere Guardiola, fratele managerului de la Manchester City.

"El are o agenţie de jucători, iar Rufo Collado este foarte apropiat de el. Am avut multe discuţii, o relaţie normală, bună. Rufo a lucrat cu ei, trebuia să găsească şi să formeze jucători”, a declarat Pablo Cortacero, reprezentantul de la Dinamo al grupului care inveşte în club. 

Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.

Dinamo nu a terminat transferurile! Revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoaleix garciaaleix garcia manchester cityaleix garcia transfer dinamo 

viewscnt
Articole similare