Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferurile aşteptate de Dan Petrescu la CFR Cluj! A pus ochii pe un marcator din Liga 1, dar s-a reorientat: "Atacanţii noştri nu au marcat"

Transferurile aşteptate de Dan Petrescu la CFR Cluj! A pus ochii pe un marcator din Liga 1, dar s-a reorientat: "Atacanţii noştri nu au marcat"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a cerut conducerii să-i aducă fotbalişti în atac, acolo unde are puţine variante. După venirea lui Gabriel Debeljuh, antrenorul lui CFR Cluj a susţinut că postul de atacant încă nu e acoperit.

Dan Petrescu doreşte încă un atacant

Campioana României s-a despărţit de George Ţucudean şi Lacina Traore, iar acum se poate baza doar pe Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh: "Avem foarte multă nevoie de atacant, pentru că atacanţii nu au mai dat un gol nici nu mai ştiu de când. 

Chiar dacă rezultatele au fost bune, atacanţii noştri nu au marcat. Au jucat pentru echipă, dar avem nevoie şi de jucători care să marcheze. Sper ca Debeljuh să fie o achiziţie bună. E clar că presiunea va fi mai mare pentru el la CFR. Nu mai e la Sibiu şi aici trebuie să se adapteze repede pentru că avem timp. În acelaşi timp sper ca Omrani să îşi revină cât mai repede. Plus că aducerea altui vârf va fi foarte bună ca să avem concurenţă cum am avut sezoanale trecute", a declarat "Bursucul". 

Dan Petrescu l-ar fi dorit pe Denis Alibec, dar antrenorul lui CFR Cluj e conştient de preţul cerut de Astra. În urmă cu câteva sezoane, Ioan Niculae a plătit 1 milion de euro pentru Alibec. 

De asemenea, antrenorul CFR-ului a susţinut că nu mai există probleme financiare: "Eu zic că orice echipă vrea să îl ia pe Denis Alibec, nu numai CFR. Este un jucător foarte bun, dar în momentul de faţă nu cred că va ajunge la CFR. Nu cred că putem să ne batem noi cu alţii, ca să îl semnăm. Şi aş vrea să mai zic ceva, că e foarte important. S-a tot vorbit de problemele de la CFR, financiare, şi în momentul de faţă este linişte. Nu mai are nimeni scuze dacă ceva se va întâmpla pe teren. În momentul ăsta totul este bine la CFR şi suntem pe drumul cel bun. Sper să rămânem aşa în continuare, deci problemele care erau s-au cam rezolvat", a mai spus Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescudebeljuhdenis alibec 

viewscnt
Articole similare