Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tranzacţia verii, mai aproape de realizare. PSG şi-a dat acordul: îl vrea pe Griezmann la schimb cu Neymar!

Tranzacţia verii, mai aproape de realizare. PSG şi-a dat acordul: îl vrea pe Griezmann la schimb cu Neymar!

FC Barcelona

Comentarii

PSG e interesată de aducerea lui Antoine Griezmann (28 de ani) în locul lui Neymar (28 de ani), brazilianul dorit cu ardoare de FC Barcelona. Catalanii încearcă să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou încă dn vara trecută, dar nici până acum n-au reuşit. Acum, însă, datele problemei s-au schimbat şi fotbalistul Selecao îşi poate vedea dorinţa îndeplinită.

Telenovela readucerii lui Neymar la FC Barcelona a ţinut capul de afiş al perioadei de transferuri din vara trecută, când catalanii au tot căutat soluţii pentru transferul brazilianului. Acum, lucrurile par că s-au simplificat, odată cu trecerea lui Antoine Griezmann pe Camp Nou, de acum câteva luni. Şefii vo să scape acum de francez şi să-l ofere ca monedă de schimb pentru Neymar, scrie Sport, variantă cu care conducătorii de la PSG ar fi de acord.

Conform sursei citate, reînnoirea contractului lui Kylian Mbappe e principala prioritate a şefilor lui PSG, lucru pentru care aceştia încearcă aducerea mai multor fotbalişti francezi cu care Mbappe să fie fericit. Antoine Griezmann e unul dintre ei. În plus, prin aducerea lui Griezman PSG ar rezolva şi problema dată de plecarea lui Edinson Cavani (33 de ani), aflat la final de contract.

Schimbul verii: Neymar - Griezmann

Clubul catalan este pregătit să îl lase pe Antoine Griezmann (29 de ani) să plece după doar un sezon, chiar dacă cifrele francezului nu sunt foarte rele. Până în momentul în care toate competiţiile au fost suspendate, Griezmann a marcat 14 goluri pentru Barca şi a oferit patru assist-uri.

În orice caz, Barca ar trebui să pluseze cu o sumă de bani. Catalanii îl apreciază pe Griezmann la 100 de milioane de euro, în timp ce PSG vrea 150 de milioane pentru Neymar.

Afla mai multe despre: griezmannneymarpsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare