Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să avem grijă de Enes Sali” Gică Hagi vrea să-l recupereze şi pe Adi Petre: ”Nu se poate pierde. E un număr 9 pur”

”Trebuie să avem grijă de Enes Sali” Gică Hagi vrea să-l recupereze şi pe Adi Petre: ”Nu se poate pierde. E un număr 9 pur”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins cu scorul de 5-0 formaţia Academica Clinceni, în etapa a opta din Liga 1.

Farul acumulează 15 puncte după acest joc, iar etapa viitoare va evolua contra celor de la Chindia Târgovişte: ”Cred eu că am reuşit un meci bun, am marcat goluri, victorie acasă. Se cunoaşte că acasă jucăm mult mai bine decât în deplasare.” a spus Gheorghe Hagi, antrenorul formaţiei constănţene.

Jefte Betancor a marcat o ”triplă„ contra Academicii şi este cel mai bun marcator din campionatul intern. Hagi se felicită pentru transferurile făcute: ”Sunt mulţumit de lot cum arată la mijloc şi în spate. Am semnat bine. Mai trebuie să apară şi ceilalţi jucători care nu au un randament foarte bun.” a explicat Gică Hagi.

Puştiul minune al Farului, Enes Sali, a marcat la vârsta de 15 ani în Liga 1 şi a intrat direct în istoria fotbalului românesc: ”Acesta e clubul nostru, trebuie să producem şi nu vom abandona această filosofie. Enes, trebuie să avem grijă de el. E doar un copil” a spus Hagi, după meci.

Şi Adi Petre a marcat pentru constănţeni: ”Când l-am cunoscut mi s-a zis că nu crede în el. Are nevoie să arate foarte bine fizic. El este un atacant de execuţii, îi dăm minute mai multe, sperăm să-l aducem la un nivel foarte bun. Avea probleme fizice nu de altă natură. Este un jucător foarte inteligent. Un jucător care a marcat 20 şi ceva de goluri în Liga 2 nu poate să se piardă. Eu zic că e un vârf care poate marca goluri, un nouar pur” a subliniat Gheorghe Hagi.

Rezumatul meciului Farul - Academica:

Afla mai multe despre: gheorghe hagifarul 

viewscnt
Articole similare