Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Triplă lovitură de la o singură echipă! Doi fundaşi şi un mijlocaş, transferurile la FCSB ale lui Gigi Becali după ce s-a reorientat

Triplă lovitură de la o singură echipă! Doi fundaşi şi un mijlocaş, transferurile la FCSB ale lui Gigi Becali după ce s-a reorientat

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este într-o continuă căutare de fotbalişti români talentaţi pe care să-i vândă ulterior pe milioane de euro. De această dată, FC Argeş e clubul spre care afaceristul şi-a îndreptat atenţia

Cei trei fotbalişti de la FC Argeş urmăriţi de Gigi Becali

După o primă perioadă de transferuri în care FCSB n-a adus pe nimeni în lot, Gigi Becali a schimbat strategia, mai ales după ce echipa antrenată de Toni Petrea a reuşit să recupereze puncte faţă de liderul CFR Cluj. În acest moment, campioana en-titre are 64 de puncte, în timp ce echipa din Berceni a acumulat 58 de puncte. 

Vârfurile tuturor echipelor din Liga 1 sunt monitorizate atât de FCSB, cât şi de restul echipelor care-şi permit să plătească sume de transfer. În ceea ce-l priveşte pe Gigi Becali, el s-a orientat şi spre trei fotbalişti de la FC Argeş. 

FC Argeş a reuşit să crească nivelul cu Andrei Prepeliţă, după ce a promovat, iar fotbaliştii din lot au devenit vizibili. 

Conform Sport.ro, Gigi Becali vrea să rezolve problemele din apărare cu fundaşul central Grigore Turda şi cu apărătorul lateral dreapta Costinel Tofan, după ce s-a plâns de mai multe ori de Valentin Creţu, dar şi de variantele din centrul apărării. Totuşi, latifundiarul se gândeşte şi la viitor. 

Alexandru Işfan, în vârstă de 22 de ani, rămâne în vizorul vicecampioanei, iar recent FC Argeş a refuzat o ofertă pentru fotbalistul ofensiv din partea lui CFR Cluj. 

Sursa citată a anunţat cum au decurs tratativele dintre formaţia piteşteană şi ardeleni, în această iarnă. Înainte de a-i  aduce pe Daniel Bîrligea (Teramo / 21 ani), Raoul Mal (Pistoiese / 21 ani) şi Răzvan Sava (Torino FC / 19 ani), români care se încadrează regulii U21, CFR Cluj l-a ofertat pe Işfan. 

Totuşi, primarul Cristian Gentea a refuzat propunerea pentru Işfan şi i-a mărit salariul pentru a-l determina să rămână, în condiţiile în care edilul a făcut presiuni ca echipa să se califice în play-off-ul din acest sezon. 

De asemenea, Gigi Becali s-a arătat dispus să-i aducă la FCSB şi pe doi dintre titularii lui Marius Croitoru, de la FC Botoşani, după ce Edjouma a făcut pasul la echipa bucureşteană

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitransferuri fcsbisfantransferuri fc arges fcsb 

viewscnt
Articole similare