Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudor Băluţă, OUT de la Brighton! Fotbalistul român este pe picior de plecare după ce a fost informat că nu se mai află în planurile echipei

Tudor Băluţă, OUT de la Brighton! Fotbalistul român este pe picior de plecare după ce a fost informat că nu se mai află în planurile echipei

Premier League

Comentarii

Tudor Băluţă este aproape de despărţirea de Brighton, după ce nu a reuşit să se impună la formaţia britanică.

Tudor Băluţă este tot mai aproape de despărţirea de Brighton, după ce a fost informat de club că nu se mai află în planurile echipei.

Măcinat de accidentări, mijlocaşul român nici nu a primit şansa de a demonstra de ce este capabil în Anglia şi este nevoit să îşi găsească o nouă casă.

Conform sussexlive.co.uk, dacă Băluţă nu îşi găseşte o echipă în această iarnă, Brigton îl va lăsa liber de contract în vară.

Tudor Băluţă, OUT de la Brighton

În acest caz, fotbalistul român va explora ce opţiuni are, iar o revenire în România nu este exclusă.

Universitatea Craiova se interesase de Tudor Băluţă în săptămânile trecute, însă rămâne neclar dacă mijlocaşul ar dori să facă pasul înapoi în Liga 1.

În noiembrie 2021, Băluţă recunoştea că a fost foarte afectat de evenimentele petrecute în urma plecării sale de la Viitorul.

Nu voiam ca lucrurile să se desfăşoare aşa. După ce am plecat de la Viitorul totul părea să decurcă bine, să evoluez şi să joc. Dar poate aşa a trebuit să se întâmple.

Nu prea am jucat multe meciuri, au fost accidentări şi lucruri pe care nu le pot controla. Te testează mental. Nu sunt fericit când nu joc.

Îmi poţi da orice de pe lume. Vreau doar să joc fotbal pentru că iubesc fotbalul şi vreau să fiu mereu pe teren.

Încerc să iau lucrurile pozitive din fiecare experienţă. Chiar dacă nu am jucat, mă simt mult mai matur acum. Această luptă m-a făcut mai puternic.

Anglia a fost un vis pentru mine, şi este în continuare. Vreau să joc în Premier League, indiferent dacă este pentru Brighton sau pentru altă echipă.

Toţi avem căi diferite pentru a ajunge în top şi sunt 100% convins că pot ajunge unde îmi doresc. Uită-te la Mohamed Salah sau Kevin De Bruyne.

Chelsea nu a ştiut să aibă grijă de ei, iar acum sunt doi dintre cei mai buni jucători din lume. Va fi nevoie de timp şi de răbdare”, spunea Băluţă, pentru The Athletic.

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare