Experiențe împreună.
You are here:

TUN după TUN pentru Becali în faţa Universităţii Craiova. FCSB le-a luat faţa oltenilor şi a bifat transferul mult aşteptat: "Acum va ajunge un fotbalist şi mai mare"

TUN după TUN pentru Becali în faţa Universităţii Craiova. FCSB le-a luat faţa oltenilor şi a bifat transferul mult aşteptat: "Acum va ajunge un fotbalist şi mai mare"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a recuperat o parte din cei mai importanţi jucători din lot, Dennis Man şi Florin Tănase trecând cu bine peste depistarea pozitivă la testele efectuate pentru coronavirus, iar acum Gigi Becali speră ca echipa sa să revină în lupta pentru titlu.

Şase puncte o despart pe FCSB de liderul la zi din Liga I, Universitatea Craiova, echipă care are maximum de puncte după primele şase etape. Deşi a avut mult de suferit în urma cazurilor de coronavirus apărute în lot, echipa pregătită de Toni Petrea a trecut peste toate problemele, iar acum are un moral excelent, mai ales după victoria obţinută în ultimul meci disputat.

FCSB s-a impus în derby-ul cu marea rivală Dinamo, scor 3-2, meci în care Florin Tănase şi Dennis Man s-au distrat cu defensiva lui Cosmin Contra. Acum, roş-albaştrii vor întâlni Academica Clinceni. Pe lângă revenirile jucătorilor importanţi din lot, Gigi Becali mai are un motiv de bucurie. Tinerii jucători pe care FCSB i-a crescut în propria academie au început să evolueze constant la prima echipă a roş-albaştrilor, iar evoluţiile lor sunt din ce în ce mai apreciate.

Unul dintre remarcaţii din lotul FCSB-ului este Octavian Popescu. Puştiul de 17 ani a fost crescut de Universitatea Craiova, însă, în vara acestui an, Gigi Becali a profitat de neatenţia oficialilor olteni şi l-a adus pe talentatul mijlocaş la echipa pregătită de Toni Petrea. Octavian Popescu a devenit om de bază la echipa secundă de la FCSB şi a reuşit chiar să prindă patru meciuri şi la echipa mare a roş-albaştrilor în actualul sezon, trei în Liga I şi o partidă în preliminariile Europa League.

TUN după TUN pentru Becali în faţa Universităţii Craiova. FCSB le-a luat faţa oltenilor

De altfel, omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, Silviu Bogdan, fostul coordonator al Centrului de Copii şi juniori al Universităţii Craiova, a recunoscut, pentru fanatik.ro, că FCSB a dat marea lovitură prin transferul mijlocaşului de 17 ani.

"Dacă mai eram eu la Universitatea Craiova, Octavian Popescu nu ar fi plecat din Bănie. Eu zic că acest tănăr va ajunge un mare fotbalist” , a spus Silviu Bogdan.

viewscnt
Articole similare