Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turris Turnu Măgurele are un nou antrenor. Un jucător de legendă al Stelei îl schimbă pe Florin Bratu

Turris Turnu Măgurele are un nou antrenor. Un jucător de legendă al Stelei îl schimbă pe Florin Bratu

Liga 2

Comentarii

Marius Baciu (44 de ani) are şanse uriaşe să fie numit în funcţia de antrenor principal al echipei Turris Turnu Măgurele.

În următoarele ore, fostul jucător al Stelei, Marius Baciu va deveni antrenor principal al echipei Turris Turnu Măgurele. Gazeta anunţă că el este înlocuitorul ales de echipa condusă de fiul lui Liviu Dragnea pentru a-l înlocui pe Florin Bratu.

Fostul tehnician de la Dinamo a rezistat fix 18 zile pe baza tehnică a lui Turris, apoi şi-a dat demisia.

Marius Baciu a pregătit-o ultima dată pe Daco Getica, formaţie care se retrage în plin campionat din Liga 2. El a mai fost în discuţii pentru a prelua CSA Steaua.

Marius Baciu a mai antrenat de-a lungul carierei echipe precum Voinţa Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Şimleu Silvaniei, Poli Iaşi, SC Bacău, Academica Argeş, Concordia Chiajna şi Voinţa Turnu Măgurele.

Marius Baciu a jucat 6 ani pentru Steaua Bucureşti, înainte de a plecat la Lille în Franţa. Alături de formaţia din Ghencea a cucerit nu mai puţin de 7 trofee. A mai jucat în cariera sa pentru echipe ca Oţelul Galaţi, Inter Sibiu, Universitatea Cluj sau Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: turris turnu măgureleflorin bratumarius baciu 

viewscnt
Articole similare