Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA contraatacă! Măsurile pregătite de forul continental, Liga Campionilor s-ar putea juca în weekend-uri

UEFA contraatacă! Măsurile pregătite de forul continental, Liga Campionilor s-ar putea juca în weekend-uri
Comentarii

Documentele Football Leaks au dezvăluit posibile planuri ale echipelor de top din Europa pentru formarea unei Superligi şi astfel dezlipirea de UEFA. Forul continental contraatacă şi pregăteşte măsuri care ar putea schimba fotbalul pentru totdeauna.

UEFA vrea să mute meciurile din Liga Campionilor, începând din sezonul 2021-2022, în weekend-uri, doar că principalele campionate din Europa nu sunt de acord să îşi dispute etapele în mijlocul săptămânii. Cotidianul spaniol AS susţine că La Liga, Bundesliga, Premier League şi Serie A au semnat o scrisoare comună pe care au trimis-o la UEFA în care precizează că nu vor să cedeze meciurile din weekend. 

În legătură cu eventuala Superligă, preşedintele Infantino a dat asigurări că jucătorii care vor evolua în acea competiţie, dacă ea va exista, nu vor mai putea juca în orice competiţie pe care o va organiza FIFA. 

3 decembrie este data la care UEFA va decide mai multe schimbări pe care le vor face, printre care dacă sistemul de arbitraj video va fi introdus încă din acest sezon sau din stagiunea viitoare şi dacă din 2021 vor lansa o a treia competiţie, pentru a duce la 96 numărul total de echipe angrenate în competiţiile UEFA. 

Afla mai multe despre: uefaliga campionilorsuperliga 

viewscnt
Articole similare