Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima apariţie a Elenei Udrea după condamnarea din dosarul "Gala Bute"

Ultima apariţie a Elenei Udrea după condamnarea din dosarul "Gala Bute"galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, şi-a făcut apariţia în public, în ultimele zile, de această dată la Curtea de Apel. Pe numele său sunt trei dosare: Gala Bute, Hidroelectrica şi finanţarea campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Fostul ministru al Dezvoltării s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată alături Ioana Băsescu şi de Dan Andronic, conform Click. 

Elena Udrea a fost condamnată pe 5 iunie 2018 de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute" şi s-a aflat, pentru o perioadă, în Costa Rica, fiind dată în urmărire.

Pe rolul instanţelor are în continuare trei dosare: Gala Bute, Hidroelectrica şi finanţarea campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Sursa foto: Blitz/Ionuţ Mureşan

GALERIE FOTO CU ELENA UDREA

Lucian Bute a rupt tăcerea după scandalul din "Gala Bute"

Lucian Bute a vorbit, în 2019, pentru prima dată despre cel mai mare scandal din boxul românesc "Gala Bute". Fostul sportiv a vorbit despre cum l-a urmărit acel scandal în care au mai fost implicaţi fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

Sursa foto: Blitz/Ionuţ Mureşan

GALERIE FOTO CU ELENA UDREA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: elena udrealucian bute 

viewscnt
Articole similare